fbpx

Cum arata o casa de vis din Hawaii?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Fiecare dintre noi are propria sa viziune despre cum arata o casa de vis, iar in timp ce unii si-o inchipuie la munte, altii si-o inchipuie la mare, in timp ce unii vor o casa cu etaj, unii vor o casa complet la sol, iar aceste diferente pot continua la nesfarsit.Cu toate acestea, un lucru este cert si anume, o casa in Hawaii, care beneficiaza de tot luxul din lume, poate fi considerata de catre orice persoana ca fiind o casa de vis, in adevaratul sens al cuvantului.

Deschide Galeria

Localizata pe o insula mare, aceasta casa hawaiiana a fost decorata intr-un stil foarte modern, specific zonei, care a fost inspirat din palatele si templele traditionale din aria Oceanului Pacific. Creata de catre Olson Kunging Architects, aceasta cladire impresionanta este complet modelata dupa stilul indonezian, prezent in majoritatea locuintelor moderne din zona.

Totul, plecand de la decor, finisaje si pana la artefacte este realizat in stilul caselor din zona Pacificului, iar acest lucru se vde cu foarte mare usurinta, atragand oric privire a persoanelor care se plimba pe plajele hawaiiene.

Ridicata intr-o zona foarte pitoreasca, pe roci vulcanic, exteriorul acestei case tropicale are o viziune contemporana pronuntata, cu pereti largi si generosi pentru a oferi umbra in curtea interioara, ferind proprietarii de soarele hawaiian care arde in cea mai mare parte a zilei.

O piscina foarte eleganta se intinde printre palmierii inalti din zona casei, totul bine decorat cu un pavaj din piatra si un ponton care duce direct pe o plaja de vis din insulele Hawaii.

Usile largi din sticle, care pot fi scoase oricand pentru a crea un spatiu fara pereti, ofera acestei case foarte moderne posibilitatea de a fi aerisita din toate directiile, totul imbinat in peisajul tipic tropical, care poate cuceri orice persoana aflata in vacanta in Hawaii.

Sursa Foto: http://www.home-designing.com/

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...