Cum arata proprietatea din Franta a lui Johnny Depp

Recent actorul american Johnny Depp si-a scos la vanzare o proprietate pe care o detine in sudul Frantei pentru suma de 26 de milioane de dolari, sustine usmagazine.com. Johnny Depp a achizitionat acest teren in perioada in care avea o relatie cu Vanessa Paradis, pentru a-l transforma intr-un refugiu pentru vacantele de familie.

Deschide Galeria

Proprietatea este situata la aproximativ 30 de kilometri de Saint Tropez, iar aceasta a fost cumparata in anul 2001. Depp a cheltuit in jur de 10 milioane de dolari pentru refacerea si actualizarea structurilor de rezistenta ale vechilor cladiri, care au fost probabil construite la inceputul anilor 1800 de piatra naturala si grinzi de lemn, cu acoperisuri teracota. Amenajarea a inclus si construirea unei pesteri pentru degustarea vinurilor care este decorata asemenea unor cadre din filmul Piratii din Caraibe.

Citeste si Apartamentul lui Cameron Diaz, o amenajare de Oscar

Domeniul are mai mult de doisprazece cladiri, printre care se numara o casa principala, cabane de oaspeti, o capela, un bar, un restaurant, un atelier și un garaj.

Cladirea principala a acestui domeniu are o dimensiune de 400 de metri patrati, in care sunt incluse cinci dormitoare si un studio in care Depp obisnuia sa picteze.

De asemenea pe aceasa proprietate existau doua piscine, o sala de gimnastica si o rampa pentru skateboard construita special pentru fiul actorului. Pe langa terenul si cladirile scoase la vanzare mai sunt incluse si unele piese de mobilier care au apartinut actorului, carti, DVD-uri, obiecte de ara precum si alte obiecte personale.

Citeste si In vizita in casa unui cuplu artist-curator

Dupa 14 ani de relatie, in anul 2012, Johnny Depp si Vanesa Paradis s-au despartit. Cei doi au impreuna doi copii: Lily-Rose Melody Depp, nascuta in 1999, si John „Jack” Christopher Depp III, nascut in 2002.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole