Ordine si simplitate pentru un apartament de 100 mp

Ordinea si simplitatea sunt punctele forte ale apartamentului de 100 mp care ne incanta privirile astazi. Aerul natural, fresh si imbietor, impreuna cu tonurile neutre, invaluie aceasta locuinta in confort si prospetime.

Deschide Galeria

Starea foarte buna in care se gaseste apartamentul a permis pastrarea podelei originale si integrarea acesteia in noul decor al locuintei. Astfel, au fost respectate tonurile calde si s-a optat pentru elemente neutre de mobilier. In plus, culorile clare, vopselurile naturale, textura calda si atmosfera luminoasa formeaza o unitate perfecta. Ferestrele ample ale apartamentului si mobilierul in linii drepte completeaza acest decor.

Livingul este caracterizat prin simetrie, aceasta fiind construita prin plasarea celor doua canapele fata in fata. Culorile mobilierului imbina albul imaculat cu lemnul nature si a fost realizat special pentru aceasta incapere. Tonurile neutre creeaza o atmosfera calda, care este insa sparta de griul inchis al canapelelor. Pentru o mai mare senzatie de amplitudine, usa care despartea livingul de hol a fost eliminata in totalitate. 

Zona de dining pastreaza acelas mix de lemn nature si alb stralucitor. Tapetul cu model inspirat din natura aduce tonurile de pamant si motivele vegetale cu influente orientale in decorul acestei incaperi. 

Biblioteca minimalista combina rafturile inchise cu cele deschise. In acceasi linie cromatica cu mobilierul din living, biblioteca este un element decorativ semnificativ si rezolva problemele de spatiu si de depozitare. 

Bucataria apartamentului afiseaza un aer curat si sobru, prin montarea unor piese plate de mobilier, fara elemente decorative sau manere. Un tablou indraznet sparge monotonia decorului si introduce petele de culoare mult asteptate. Dormitorul si baile apartamentului pastreaza aceeasi tenta de monotonie, culori calde si linii perfect integrate.       

Sursa foto: micasa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole