fbpx

Cum arata un apartament Microsoft?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Neowin.net ne prezinta cum arata apartamentul Microsoft din Londra pe care l-a vizitat cu ocazia lansarii ultimului model de Windows Phone, Lumia 630, care va fi disponibil spre vanzare in Marea Britanie din ultima saptamana a lunii mai. 

Deschide Galeria

Apartamentul Microsoft este un showroom practic, in care vizitatorii pot vedea si intelege cum se poate integra tehnologia companiei in casele fiecaruia dintre noi. Este o casa amenajata intocmai ca un apartament obisnuit care insa beneficiaza de dispozitive care ne imbunatatesc viata si ne usureaza activitatile cotidiene.

Localizat in inima Londrei, foarte aproape de piata Covent Garden, cladirea nu atrage cu nimic atentia privitorilor, dar la interior lucrurile se schimba putin. Zona principala a apartamentului este un open space care inglobeaza un loc de luat masa care poate fi usor convertita in zona de lucru, o bucatarie deschisa si minimalista, si zona de lounge unde lucrurile devin interesante: aceasta zona este dotata cu un TV conectat la un Xbox One cu Kinect, doua display-uri Miracast conectate wireless la dispozitive Microsoft, unul la o tableta Surface 2 si unul la un Lumia 630.

Mai exista o a doua camera in apartament, care are rol de birou, un dormitor si exista si o camera a copiilor, plina de culoare si foarte dragut amenajata care include si ea un Surface 2.

In esenta, este un apartament simplu, cu mobilier functional, decorat in majoritatea sa in alb si negru, perfect pentru o familie cu un copil…cu conditia sa fie toti pasionati de tehnologie. Un apartament Microsoft nu suna chiar atat de rau.

 

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...