Cum arata un apartament Microsoft?

Neowin.net ne prezinta cum arata apartamentul Microsoft din Londra pe care l-a vizitat cu ocazia lansarii ultimului model de Windows Phone, Lumia 630, care va fi disponibil spre vanzare in Marea Britanie din ultima saptamana a lunii mai. 


Deschide Galeria

Apartamentul Microsoft este un showroom practic, in care vizitatorii pot vedea si intelege cum se poate integra tehnologia companiei in casele fiecaruia dintre noi. Este o casa amenajata intocmai ca un apartament obisnuit care insa beneficiaza de dispozitive care ne imbunatatesc viata si ne usureaza activitatile cotidiene.

Localizat in inima Londrei, foarte aproape de piata Covent Garden, cladirea nu atrage cu nimic atentia privitorilor, dar la interior lucrurile se schimba putin. Zona principala a apartamentului este un open space care inglobeaza un loc de luat masa care poate fi usor convertita in zona de lucru, o bucatarie deschisa si minimalista, si zona de lounge unde lucrurile devin interesante: aceasta zona este dotata cu un TV conectat la un Xbox One cu Kinect, doua display-uri Miracast conectate wireless la dispozitive Microsoft, unul la o tableta Surface 2 si unul la un Lumia 630.

Mai exista o a doua camera in apartament, care are rol de birou, un dormitor si exista si o camera a copiilor, plina de culoare si foarte dragut amenajata care include si ea un Surface 2.

In esenta, este un apartament simplu, cu mobilier functional, decorat in majoritatea sa in alb si negru, perfect pentru o familie cu un copil…cu conditia sa fie toti pasionati de tehnologie. Un apartament Microsoft nu suna chiar atat de rau.

 

 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...