Calatoria ta de la vis la montarea bucatariei – care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi

(P) Material realizat cu sprijinul Brico Depot

Daca ideea de bucatarie modulara rezoneaza cu ceea ce cauti, acestia sunt pasii simpli pe care ii ai de urmat:

  • cauti inspiratie si salvezi fotografii cu bucatarii care iti plac;
  • masori spatiul cu ajutorul unui creion si a unei rulete (ai la dispozitie un formular foarte util cu o lista de bifat pentru a nu omite ceva important); in cazul in care totusi intampini dificultati in a masura spatiul, poti solicita in magazine serviciul de masuratori la domiciliu;
  • faci apoi o programare in cel mai apropiat magazin Brico Depot (mail: client@bricodepot.ro; telefon 021.204.34.34);
  • te prezinti la programare cu masuratorile efectuate si te lasi pe mana expertilor in design pentru a-ti contura bucataria ideala.

Vei primi apoi o configurare tridimensionala completa, un plan 2d detaliat cu toate produsele necesare si costurile aferente. (Aditional poti alege blat de bucatarie, scaune si masa, electrocasnice, chiuvete si corpuri de iluminat; perdele si draperii asortate). Procesul de configurare a bucatariei, care este disponibil doar in cadrul magazinelor si dureaza intre 60 si 90 de minute.

Se discuta apoi solutiile de finantare in cazul in care esti interesat; transportul si montajul (servicii contra cost) se stabilesc tot in aceasta etapa.

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi bucataria modulara configurata de unul din expertii Brico Depot, vei achita un avans de minim 30% (dar se poate achita si integral). Din acest moment, bucataria ta va fi disponibila in magazin in decurs de 7 zile. Restul de 70%, daca s-a optat pentru avans, se achita in momentul in care ti se confirma ca bucataria comandata este receptionata in magazinul selectat.

Costuri

Brico Depot pune la dispozitia clientilor sai bucatarii modulare cu preturi accesibile si defalcabile in rate prin partenerii sai. Pretul final al bucatariei este calculat luand in considerare complexitatea modelului ales, numarul de corpuri, solutiile de depozitare smart pentru care ai optat si serviciile extra (transport, montaj).

Pe langa preturile avantajoase, Brico Depot ofera si solutii de finantare prin intermediul partenerilor sai; solutii pe care le poti discuta impreuna cu un consultant Brico Depot care te poate indruma catre cea mai potrivita varianta pentru tine.

Lumea bucatariilor:

Brico Depot dispune de 31 de showroomuri de dimensiuni diferite in care poti sa te inspiri si sa comanzi mobilierul dorit. Dintre acestea, 21 dintre ele au posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor serviciul de asamblare.

Pentru a discuta cu unul dintre expertii de bucatarii dintr-unul dintre magazinele Brico Depot dar si pentru a vedea toate modelele de bucatarii expuse iti recomandam sa iti faci o programare la 021.204.34.34 sau printr-un email la client@bricodepot.ro.

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...