Cum integram turcoazul in decoratiuni pline de energie si buna dispozitie

Decorul in turcoaz a avut intotdeauna grija sa aduca multa energie si buna dispozitie in casele pe care le decoreaza. Astazi ti-am pregatit cateva idei prin care poti include aceasta culoare plina de viata intr-unul din spatiile casei tale. Iti spunem inca de la inceput ca turcoazul se potriveste oricarui tip de camera, fie ca este vorba despre spatii comune asa cum sunt livingul sau bucataria sau dormitoare matrimoniale ori ale copiilor.

Deschide Galeria

O culoare senina si relaxanta

Turcoazul emana seninatate si bucurie. Desi este culoarea pe care o regasim cel mai des in anotimpurile calde, te asiguram ca se potriveste de minune si iarna. Datorita fortei pe care o emana, turcoazul este o culoare foarte potrivita pentru contraste impresionante.

Accente de turcoaz

Daca nu te-ai hotarat sa iti pictezi un perete in turcoaz sau sa il alegi drept culoarea dominanta pentru textilele din casa, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mizezi pe mici accente de culoare.

Plaseaza turcoazul in diferite doze prin vase decorative, covoare sau o piesa cheie prezenta in camera, asa cum este usa livingului sau frigiderul din bucatarie.

Turcoazul si alte culori

Si noi suntem de parere ca cele mai intense culori ar trebui sa fie combinate cu multa atentie, insa uneori putem incalca regulile si obtine rezultate spectaculoase.

Daca analizam diferite stiluri de decor, putem fi surprinsi de combinatiile dintre turcoaz si alte culori stridente care se dovedesc a fi foarte interesante. Tonurile fluorescente precum galbenul, rozul sau verdele ofera mai multa lumina si un plus de veselie atunci cand se imbina cu turcoaz.

Turcoaz si negru

Desi ne asteptam sa vedem turcoazul temperat de nuante neutre, noi iti spunem ca arata minunat atunci cand apare alaturi de negru. Pentru ca toate culorile arata bine in combinatie cu negru, turcoazul primeste eleganta atunci cand este accentuat prin piese de mobilier sau elemente de decor negre.

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole