Cum iti vopsesti un perete in dungi (DIY)

Cand te gandesti la redecorarea si reamenajarea designului interior al casei tale, dungile sunt mereu una din variantele pe care trebuie sa o incerci. Dungile ofera un aer aparte, un element inedit de schimbare, care te va face sa te gandesti si la redecorarea altor incaperi din casa.

Deschide Galeria

Avand un plus de dinamism, un perete pictat in dungi te va inspira si iti va oferi o mica priveliste pe fiecare dintre peretii pictati de tine, cu propriile maini.

Dungile orizontale in sufragerie ii vor da acesteia un aspect de lounge, iar tu te vei simti mult mai relaxat, acestea simbolizand liniste, stabilitate si relaxare. Un asemenea design este foarte usor de realizat, mai ales daca urmezi pasii enuntati prin pozele din articol. DIY – Do It Yourself este modul prin care poti realiza un asemenea proces de schimbare a unui design interior de care te-ai plictisit, iar rezultatele vor fi extem de satisfacatoare.

Pasul 1. Creeaza-ti tiparul pentru dungile pe care le vei folosi pe peretele sufrageriei

Pasul 2. Umple sablonul creat. Daca te decizi sa pictezi in mai multe culori, atunci asigura-te ca prima culoare va fi folosita pentru a acoperi in intregime peretele, dupa care vor urma a fi pictate si dungile.

Pasul 3. Marcheaza bine designul. Asigura-te ca fiecare culoare s-a uscat inainte de a trece la urmatorii pasi. Altfel, risti sa strici tot conturul si va trebui sa o iei de la capat.

Pasul 4. Pune banza adeziva pe perete pentru a fixa exact sablonul prin care vor fi pictate dungile.

Pasul 5. Vopseste cu o rola pentru a fi sigur ca dungile vor iesi ca la carte.

Pasul 6. Scoate banda adeziva pentru a vdea cum arata noul model de pe peretii livingului tau.

Acum ca ai finalizat acesti 6 pasi foarte practici si extrem de usori, te poti mandri cu un proiect DIY extrem de reusit, aspectos si foarte modern.

Sursa Foto: http://adesignstory.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole