Cum ne-a cucerit amenajarea unei bucatarii

In cautarile noastre de amenajari frumoase, care sa te inspire, am gasit aceasta minunata bucatarie. Spatioasa, functionala si superb amenajata incat nu-ti vine sa-ti iei ochii de la ea.

Deschide Galeria

In amenajarea acestei bucatarii, designerul a tinut cont de forma camerei si a ales un tip de mobilier variat pentru o depozitare diversa. De la tacamuri, farfurii, caserole, ustensile pana la camara cu condimente si conserve, totul a fost gandit in detaliu si nimic nu a fost lasat la intamplare. Vei putea vedea in fotografii ca au fost integrate chiar si sertare cu geam de sticla pentru capsulele de cafea si pliculetele de ceai.

Pentru a spori eficienta, s-a optat si pentru un corp tip insula perfect pentru un plus de depozitare, dar si pentru a avea un spatiu de lucru mai generos atunci cand se va pregati mancarea. Si pentru ca tot am vorbit de mancare, zona de gatit iese in evidenta prin hota ce ne aminteste de bucatariile din restaurante. Plita si cuptorul performant completeaza dotarile moderne ale acestei bucatarii (recunoastem, suntem putin invidiosi). Frigiderul este si el incastrat in mobilier pentru o uniformitate a amenajarii.

In ceea ce priveste stilul, ne place foarte tare cum se imbina nuanta aceea de rosu saturat de pe pereti cu nuanta neutra a mobilei si cu albul mesei si a scaunelor. Iti inspira un aer placut, confortabil, de acasa, genul de loc pe care l-am putea cu usurinta numi inima casei. Locul de luat masa este completat cu o bancuta comoda si cu perne decorative, conturand un ambient primitor. Ce loc mai placut pentru micul dejun dimineata?

Ideea de a aseza chiuveta la fereastra (amenajare pe care am regasit-o in bucatarii despre care am mai scris) este o optiune pe care o recomandam cu drag, cu conditia ca bucataria sa iti permita acest lucru. In cazul nostru, pozitionarea este absolut minunata! In timp ce speli vasele poti admira peisajul de la fereastra. Roleta alba pe fundalul rosu pune parca si mai bine in valoare aceasta zona a bucatariei.

Cum ne inspira aceasta bucatarie? In primul rand, ne place cat de ordonata este. Fiecare lucru este la locul lui, fiecare sertar adaposteste lucruri utile si necesare acestei functiuni (avem pana si produse de curatat asezate intr-un sertar adanc sub chiuveta). Desi nu este parte integranta a bucatariei, arunca o privire si la modul cum a fost amenajata camara. Iti va placea cu siguranta!

Sursa foto: elmueble

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole