Cum reamenajezi un living modern folosind un buget redus

In amenajarea unui living ar trebui sa tii cont de 2 lucruri importante: atat de partea de functionalitate cat si de cea estetica, care impreuna dau contur unui ambient placut si eficient folosit.


Deschide Galeria

Am ales astazi un model de reamenajare a unui living ca sa ilustram felul cum poti sa-l pui in valoare intr-un mod simplu, operand cateva modificari la nivelul decorului. Pornind de la cateva piese deja existente, spatiul a fost redecorat intr-un mod armonios pentru a fi pus in valoare si folosit la maximum de potential. Daca prin a fi folosit se intelege a fi umplut cu piese de mobilier, vei vedea ca nu este cazul aici. De fapt, a umple cu mobilier o camera nu este echivalent cu a o amenaja.

Imaginea cu livingul dinainte de redecorare ne arata ca unui living ii trebuie mai mult decat  o canapea, comoda si masuta de cafea. Detaliile pe care alegi sa le introduci in decor vorbesc despre tine, despre ceea ce esti si cum iti place sa iti petreci timpul liber acasa. Spatiul din living trebuie sa fie personal, sa te reprezinte. Si pentru asta trebuie sa il faci luminos, viu, primitor.

In cazul reamenajarii noastre, regasim un living care place prin prisma detaliilor ce au imbogatit calitativ decorul. Canapeaua nu mai este stinghera in mijlocul camerei, ci prin adaugarea diverselor perne decorative, dintr-o data atmosfera din jurul ei pare mai animata.

Priveste cu atentie la cat de mult s-a schimbat atmosfera prin aducerea covorului, a unor tablouri si unui lampadar discret in coltul camerei si, bineinteles, a draperiilor care imbraca la propriu spatiul. Cele 2 masute cu un design actual, se integreaza mult mai bine in noul decor, iar restul accesoriilor completeaza povestea acestui living.

Dar partea cea mai interesanta a acestei reamenajari de living este locul de lectura conturat in coltul camerei. Un corp de biblioteca inalt si un fotoliu albastru alaturi de un lampadar trepied reusesc sa sparga monotonia unui living banal.

Daca iti doresti o schimbare in amenajarea livingului tau cu un buget minim, acest model iti poate servi drept inspiratie pentru a te ajuta sa conturezi la randul tau un ambient personal, cu stil.

Sursa

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...