fbpx

Cum s-a pastrat memoria unei epoci intr-un apartament de 60 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Spatiul acestui apartament de 60 metri patrati din Spania este special prin prisma valorii istorice a imobilului in care se afla. Designerii care s-au ocupat de amenajarea lui au pastrat detalii care redau o parte din farmecul epocii. Stucaturile si usile au fost reconditionate, iar amenajarea interioara s-a pliat armonios conturand interpretarea dorita pentru o familie cu un copil.

Deschide Galeria

Lucrarile au fost atent executate, peretii albi fiind fundalul perfect pentru ca restul elementelor sa iasa in evidenta. In plus, deschiderea zonei de zi sporeste senzatia de amplitudine si luminozitate. Zona de living este despartita vizual de cea a bucatariei. Mobilarea nu este excesiva, fiind selectate piese cu alura retro sau vintage.

Zona de gatit este un spatiu minimalist tratat, cu un design unitar, cu fronturi lucioase si electrocasnice incorporate in interiorul mobilierului. Per ansamblu, spatiul destinat bucatariei este destul de restrans, dispunerea pe doua laturi fiind varianta optima in cazul configuratiei acestui apartament. Zona de luat masa a fost integrata in perimetrul livingului, dar in imediata apropiere a bucatariei. Regasim aici aceeasi pardoseala folosita si pentru hol sau baie. Intr-un spatiu relativ simplu, placile decorative imprima un soi de dinamica. Corpurile de iluminat in spirit industrial completeaza in mod fericit intreg designul gandit pentru aceasta functiune. Tot in hol, in continuarea bucatariei a fost amenajat un spatiu tehnic, cu depozitare, in care a fost asezata masina de spalat rufe.

Amenajarea este unitar conturata de designeri, cu spatii deschise si fluente. Incaperile sunt nedecomandate, exceptie fiind dormitorul matrimonial. Astfel, din living se trece direct in camera copilului. Incaperea este sumar amenajata, cu un loc de joaca gandit in mijloc; practic, copilul poate fi supravegheat din living.

Pentru dormitor, amenajarea urmeaza aceeasi linie in care albul predomina. Depozitarea joaca un rol important, dovada fiind cele doua dulapuri incastrate intr-o nisa. Camera este luminoasa, iar atmosfera relaxanta.

Schema neutra de culori se bazeaza pe mult alb, griuri si insertii discrete de negru. Toate detaliile comunica armonios intre ele, creand un spatiu primitor de locuit.

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...