Cum sa alegi sertarele ascunse pentru pat

Intr-o amenajare bine realizata, nu mai este un secret faptul ca in dormitor fiecare centimetru este important. Pe de o parte, pentru ca avem multe lucruri de depozitat, iar pe de alta parte pentru ca ne dorim ca aceasta camera sa aibe un aer cat mai simplu, dar sa fie o oaza pentru odihna. Astazi ne-am gandit sa va prezentam cateva solutii mai creative pentru depozitarea lucrurilor. Drept urmare, montarea sertarelor sub pat sau in rama patului reprezinta o solutie perfecta.

Deschide Galeria

Sigur ca exista mai multe moduri in care putem integra sertarele intr-un cadru de pat. De exemplu, una dintre structuri iti permite sa pozitionezi salteaua pe un cadru din lemn si sa montezi unul sau mai multe setare pe o parte si pe cealalta. Un alt tip de pat poate include mai multe sertare de mici dimensiuni in care iti poti depozita cartile sau revistele pentru a evita supra-aglomerarea acestora pe noptiera.

In mod ingenios, poti avea un cadru de pat cu sertare pe trei dintre laturile acestuia. Opteaza pentru sertare de mici dimensiuni pentru a imparti eficient spatiul din interiorul cadrului. Pentru un pat suficient de spatios pentru o persoana, un sertar montat pe toata lungimea acestuia poate fi o buna solutie. Astfel, poti pastra la indemana paturile, pijamalele sau jucariile copiilor.

Daca ai la dispozitie o nisa destul de incapatoare pentru patul tau, poti face din structura de lemn a acestuia o zona exclusiv pentru sertare de diferite dimensiuni. Confortabil si functional in acelasi timp!

Doua paturi pot imparti cu succes acelasi cadru! Descopera un mod creativ de a economisi spatiu si de a obtine mai mult loc pentru depozitare. Daca te hotarasti sa iti faci un pat la comanda, atunci acorda-ti libertatea de a adauga si niste sertare pe dimensiunile dorite.

Din nou, pentru saltele pozitionate pe un cadru realizat din lemn, sertarele pot fi ascunse cu usurinta sub acesta. In acest fel, acestea vor acorda spatiu pretios fara a interveni in schema de decor a camerei.

Poti opta pentru sertare care sa completeze decorul minimalist al patului tau. Niste sertare perfect integrate in cadrul patului se vor face nevazute imediat. De asemenea, daca nu doresti ca sertarele sa iasa in evidenta, le poti asorta cu alte elemente din camera, cum ar fi usile dulapurilor. In final, alege cateva sertare care folosesc un sistem de deschidere foarte bine ascuns astfel incat acestea vor aparea ca un simplu cadru de pat.

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole