Pentru ca e vara si pentru ca ne place sa petrecem timp in aer liber, ne-am gandit sa va bucuram privirea cu un nou set de modele de terase.

De aceasta data, ne-am concentrat pe acele terase al caror spatiu este ingust si limitat si nu ar permite, in mod normal, o amenajare ampla. Probabil ca este cazul multora dintre dumneavoastra, asa ca, in acest articol ne-am propus sa oferim alternative si idei pentru fiecare stil in parte.

Aduceti o bancuta, un scaun confortabil, o masuta si multe flori colorate si cateva lumanari pentru lumina difuza si iata deja o idee pentru o terasa grozava. Cateva lampi solare inserate printre flori vor fi de mare efect. Lampioanele vor face senzatie printre prieteni, veti petrece seri lungi pe terasa.

Culorile creeaza o impresie grozava, mai ales mobilierul colorat in nuante vesele. Puteti adauga si un covoras daca spatiul va permite. Nu uitati de mobilierul din ratan; este usor si perfect pentru decorul terasei.Pernele decorative accentueaza diferentele dintre stiluri; un stil marocan, un stil rustic, elegant sau minimalist, fiecare poate fi realizat daca accentuam motivele pernelor.

Citește si: Amenajarea unui spatiu de 25 mp - echilibrul perfect intre functional si estetic

Selectati ideile care va sunt pe plac si integrati-le in noua amenajare a terasei. Efectul va fi garantat! 

Sursa foto: pinterest.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!