fbpx

Cum sa amenajezi un spatiu pentru birou

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Intr-un mediu tot mai dinamic, in care angajatii sunt incurajati sa lucreze de acasa si in care tot mai multi aleg sa isi porneasca propria afacerea si sa o conduca din confortul locuintei lor, necesitatea de a avea un spatiu de lucru eficient a crescut si ea proportional.

Deschide Galeria

Pentru domeniile flexibile in care este necesar un grad sporit de creativitate, spatiul de lucru cu birouri interesante si creative cu un design care sa inspire originalitate sunt un deziderat.

Biroul se poate integra in tematica decorului deja existent sau un design inedit poate fi experimentat, personalizat cu stilul propriu. De la simplu la complex, structura spatiului de lucru poate include diverse spatii de stocare si un birou solid.

De asemenea, un nou trend este integrarea spatiului de lucru in mobila existenta. Rafturile suspendate care permit si expunerea diverselor obiecte decorative inspira si pot sustine creativitatea prin amenajarea unui colt personalizat chiar si intr-un spatiu mic.

De multe ori, simplitatea este cea mai buna metoda care poate fi adoptata pentru decor si implicit si pentru spatiul de lucru. Puteti adauga treptat obiecte personale, desene, fotografii, postere sau o planta. Pe langa decor, la fel de importanta pentru birou este si organizarea cat mai eficienta. Daca munca ta presupune folosirea multor acte sau documente este nevoie de o stocare in categorii astfel incat sa le poti accesa usor.

In functie de specificitatea jobului fiecaruia, biroul poate fi o simpla masa sau un blat montat deasupra a doua suporturi metalice sau de lemn. Altele presupun o amenajare mai complexa cu mai mult spatiu care sa ofere libertate de miscare, dar si eficienta in munca. Ca sa fii mereu organizat si cu sarcinile la zi, ai putea incerca sa-ti creezi un to-do list pe o tabla magnetica astfel incat sa poti vizualiza rapid fiecare pas pe care il ai de indeplinit in ziua respectiva.

Culorile pot varia de la neutre spre accente de nuante intense care sa deschida si sa inspire spatiul; un scaun colorat, o lampa cu un design inedit sau accesorii originale in culori contrastante.

Fii original cand iti amenajezi biroul; calitatea muncii tale depinde de confortul si placerea cu care lucrezi la birou!

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...