fbpx

Cum sa amenajezi un spatiu pentru birou

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Intr-un mediu tot mai dinamic, in care angajatii sunt incurajati sa lucreze de acasa si in care tot mai multi aleg sa isi porneasca propria afacerea si sa o conduca din confortul locuintei lor, necesitatea de a avea un spatiu de lucru eficient a crescut si ea proportional.

Deschide Galeria

Pentru domeniile flexibile in care este necesar un grad sporit de creativitate, spatiul de lucru cu birouri interesante si creative cu un design care sa inspire originalitate sunt un deziderat.

Biroul se poate integra in tematica decorului deja existent sau un design inedit poate fi experimentat, personalizat cu stilul propriu. De la simplu la complex, structura spatiului de lucru poate include diverse spatii de stocare si un birou solid.

De asemenea, un nou trend este integrarea spatiului de lucru in mobila existenta. Rafturile suspendate care permit si expunerea diverselor obiecte decorative inspira si pot sustine creativitatea prin amenajarea unui colt personalizat chiar si intr-un spatiu mic.

De multe ori, simplitatea este cea mai buna metoda care poate fi adoptata pentru decor si implicit si pentru spatiul de lucru. Puteti adauga treptat obiecte personale, desene, fotografii, postere sau o planta. Pe langa decor, la fel de importanta pentru birou este si organizarea cat mai eficienta. Daca munca ta presupune folosirea multor acte sau documente este nevoie de o stocare in categorii astfel incat sa le poti accesa usor.

In functie de specificitatea jobului fiecaruia, biroul poate fi o simpla masa sau un blat montat deasupra a doua suporturi metalice sau de lemn. Altele presupun o amenajare mai complexa cu mai mult spatiu care sa ofere libertate de miscare, dar si eficienta in munca. Ca sa fii mereu organizat si cu sarcinile la zi, ai putea incerca sa-ti creezi un to-do list pe o tabla magnetica astfel incat sa poti vizualiza rapid fiecare pas pe care il ai de indeplinit in ziua respectiva.

Culorile pot varia de la neutre spre accente de nuante intense care sa deschida si sa inspire spatiul; un scaun colorat, o lampa cu un design inedit sau accesorii originale in culori contrastante.

Fii original cand iti amenajezi biroul; calitatea muncii tale depinde de confortul si placerea cu care lucrezi la birou!

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...