Cum sa construiesti un dulap integrat in perete

Frumusetea unui proiect finalizat cu propria putere si indemanare se vede in rezultatul final al procesului. De aici nu fac exceptie proiectele DIY (do it yourself) care pot oferi multa satisfactie oricarui membru al familiei implicat intr-o astfel de activitate.


Deschide Galeria

Cu siguranta exista in acest moment un loc al casei in care ati dori sa modificati ceva sau sa-i aduceti imbunatatiri. Daca spatiul pe care il aveti la dispozitie nu va este suficient pentru a depozita lucrurile necesare, atunci poate a sosit momentul sa creati chiar dumneavoastra o piesa de mobilier adecvata. Va prezentam, mai departe, cum sa construiesti un dulap integrat in perete.

Cautati un spatiu liber, pe care nu il utilizati si care va poate oferi suportul pentru un astfel de proiect.

Cum trebuie sa procedati?

Stabiliti dimensiunile pe care doriti sa le aibe dulapul. Apoi masurati o distanta similara in perete si taiati urmand liniile trasate. E posibil sa fie necesar sa izolati termic spatiul. Adaugati apoi placaj care sa functioneze ca podea suport pentru dulap.

Construiti apoi sertarele. Selectati cu atentie lemnul din care le veti face. Cedrul este propunerea noastra. Apelati la un tamplar care sa va sprijine in aceasta activitate mai ales la structura dulapului.

Introduceti structura realizata in spatiul amenajat. Retusati daca este cazul. Fixati apoi o rama exterioara care sa incadreze estetic sertarele. Aplicati vopseaua in cate straturi considerati ca este necesa. Poate fi orice culoare. In imaginile prezentate in galerie, dulapul a fost vopsit in alb astfel incat sa se integreze armonios in decor. Iata produsul final! 

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...