Cum sa construiesti un hamac – Video

Uneori, pentru ca momentele de relaxare petrecute in aer liber sa fie perfecte, ai nevoie de un hamac confortabil si elegant. Cu cateva instrumente si cu minime cunostinte de mesterit iti poti construi chiar tu un hamac folosind o tehnica de impletit destul de simpla.


Deschide Galeria

Pentru a realiza acest hamac ai nevoie de multa rabdare, de cateva ustensile care se gasesc cu usurinta la orice magazin cu materiale de constructii si, nu in ultimul rand, sa urmaresti cu atentie filmuletul de mai jos.

Materiale necesare:

  • un suport format din doua scanduri in care au fost introduse cuie, la intervale regulate, ca cel din filmulet. Acela este din metal dar poti construi unul din lemn si cuie;
  • sfoara foarte rezistenta;
  • o scandura de circa 50 de centimetri lungime si 5 centimetri latime, cu doua taieturi la capete, pe care sa infasurati sfoara;
  • doua bucati de lemn rotund de circa un metru fiecare pe care le vei pune la capetele hamacului pentru ca plasa sa stea mereu intinsa. La capatul fiecarei bucati va trebui sa aiba cate o mica sectiune in care si intra sfoara.

Dupa ce ai facut rost de toate materialele necesare, urmareste imaginile de mai jos si apuca-te de treaba. Cu multa perseverenta poti sa construiesti un hamac pe care sa il iei cu tine atunci cand iesi in natura, sau daca locuiesti la curte il poti instala undeva la umbra si te poti bucura de el in voie. Spor la treaba!

Sursa foto pinterest.com

 

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...