Cum sa folosesti spatiul din spatele unei usi

Spatiul din spatele unei usi nu pare sa aibe un rol in casele noastre. Dar daca l-am putea transforma intr-o zona folositoare? Iata cateva idei din care sa te inspiri.

Deschide Galeria

Daca exista o adancime optima, atunci poti lua in calcul un corp subtire si inalt realizat pe comanda pe care sa il folosesti pentru depozitarea condimentelor sau a altor recipiente de care ai nevoie in bucatarie. La fel ai putea proceda si pentru camara.

Tot in spatele unei usi se poate fixa masa de calcat. Un astfel de suport il poti face chiar tu dupa modelul prezentat in galeria foto de mai sus.

Depozitarea in spatiul baii este unul din subiectele care ne da mereu batai de cap. De aceea, orice colt liber iti poate fi de folos, precum cel din spatele usii. Suportul pentru prosoape este doar unul din exemplele pe care le poti pune in practica, sub forma unor simple manere, a unor cosuri speciale sau a unor bare fixate in perete.

Nu stii unde sa iti expui suvenirurile din vacante sau fotografiile inramate? In spatele usii, pe etajere. O astfel de idee o poti pune in aplicare si in camera copilului, depozitand aici cartile de colorat, creioanele etc.

Depozitarea in hol se poate face si in spatele usii. Un cuier suplimentar montat aici va prelua o parte din umbrele, posete sau chiar haine. In cazul in care exista suficienta adancime, poti lua in calcul instalarea unui pantofar.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole