Cum sa impaturesti un servet?

Vrei sa-ti impresionezi musafirii cu o masa aranjata elegant? Micile lucruri carora nu le acordai atentie pana acum, iti pot transforma masa de duminica din una banala in una speciala, cu multe aprecieri de la musafirii tai. Cum poti realiza asta? Incepand cu servetele. Haideti sa vedem cum sa impaturesti un servet.

Deschide Galeria

Exista mai multe variante de impaturire, printre care si tipul de servet pliat care poate tine tacamurile creand un aspect ingrijit si placut al mesei.

Alege un servet din material textil sau hartie, de forma patrata, intr-o culoare preferata de tine. Impatureste-l in patru parti. Puteti face acest lucru prin plierea lui in jumatate si apoi inca o data in jumatate.

Apoi ia primul strat din partea de sus a servetelului si apoi pliaza-l in diagonala. Intoarce-l pe partea cealalta. Indoaie partea dreapta a servetului pana la jumate si preseaza putin pentru a-l fixa. Procedeaza la fel si pentru partea stanga.

Intoarce servetul din nou si ar trebui sa ai acum un compartiment creat pentru tacamuri. Le poti aseza la masa intr-un mod elegant. Repeta procedeul in functie de cati oaspeti ai la masa. 

In cazul in care folosesti un servet din bumbac, e bine sa fie un material de calitate. Ai grija ca fiecare servet sa fie fara dungi, bine calcat. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole