Cum sa iti faci o saltea cu apa pentru gradina

Daca piscina este un proiect mult prea amplu si costisitor pentru dumneavoastra dar vreti sa profitati cumva de zilele calde care bat la usa si aveti nevoie sa gasiti si metode prin care sa va distrati impreuna cu cei mici atunci va recomandam sa va faceti o saltea cu apa pentru gradina. Iata o solutie propusa de homemadetoast.com.

Deschide Galeria

Aveti nevoie de o rola de plastic gros, hartie pergament (la fel ca hartia pentru gatit), de un fier de calcat si de o sursa de apa. Pentru inceput, intindeti o bucata lunga de pergament si impaturiti-o in doua. Trasati pe aceasta o linie la distanta de 4 centimetri de margine. Acesta este marcajul pentru a sti cat din pergament va fi calcat cu fierul. Desfasurati rola de plastic, in functie de cat de mare vreti sa faceti salteaua cu apa. Impaturiti-o in doua.

Desfaceti pergamentul, plasati marginile de plastic, impaturiti-l la loc si calcati cu fierul peste pergament incet si cu mare atentie, respectand linia desenata mai devreme. Plasticul se va topi si se va lipi. Nu desfaceti pergamentul imediat. Lasati sa se raceasca inainte.

Lipiti astfel toate laturile viitoarei dumneavoastra saltele. Lasati o zona de trei patru centimetri nelipita pentru a putea introduce pe acolo un furtun cu apa care va va umple salteaua. Dupa ce o umpleti cu apa lipiti aceasta zona cu banda adeziva sau calcati-o cu fierul. Recomandabil este sa folositi banda adeziva pentru a putea schimba apa dinauntru. Daca vreti sa o faceti si mai interesanta, adaugati colorant alimentar in apa.

Amplasati salteaua in gradina si dati drumul la distractia de weekend.

Sursa: http://www.homemadetoast.com/

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole