Cum sa obtii confortul dorit intr-un apartament de 40 mp

Atunci cand ne petrecem viata in apartamente mici, ne gandim cum sa le adaptam cat mai bine nevoilor si stilului nostru de viata.

Deschide Galeria

Astazi va prezentam o amenajare intr-un apartament de 40 mp care ia in calcul toate nevoile de comfort si functionalitate. Inainte de amenajare, spatiul era construit ca un open space in care aveau loc mai multe activitati simultan. Proprietarii apartamenului au lucrat impreuna cu designerul pentru a reusi sa imparta intreaga suprafata in mai multe zone cu propria lor functionalitate.

Aici, diferentierea zonelor s-a facut in mare parte prin culoare, alternand proportiile. Modul in care o culoare se regaseste in mai multe zone ale unei camere, dar si in celelelte prin mici accente, confera unitate intregii locuinte.

Zona de dining-ul a fost pozitionata in cea mai luminoasa parte a apartamentului. Peretii colorati in mov isi gasesc corespondent si in alte obiecte de decor din celelalte incaperi: covorul din bucatarie sau perdelele din dormitor si din baie impartasesc aceeasi culoare.

Bucataria a fost separata de living printr-o usa glisanta care asigura intimitatea fara sa ocupe spatiu in plus. In acelasi mod s-a realizat si separarea dintre living si dormitor.

Printre piesele de mobilier cu vizibile accente romantice, livingul a primit un aer modernist prin alegerea rafturilor vopsite in alb si usi cu geamuri, care dau senzatia de o vizibila usuratate. Astfel, cartile sunt ferite de praf, fara a incarca vizual spatiu cu prea mult mobilier.

Iti recomandam sa incerci si tu aceste idei simple daca iti doresti sa aduci confortul si functionalitatea intr-un apartament de mici dimensiuni.

Sursa foto: digsdigs.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole