fbpx

Cum sa reduci costurile de intretinere ale locuintei

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Există multe modalități de a crea o casa eco-friendly si sa reduceti costurile. Puteți începe cu cele mai eficiente strategii low-cost, și in timp ce ajutati mediul inconjurator va veti reduce considerabil si facturile de intretinere ale casei.

Deschide Galeria

Cautati online un calculator de consum de energie pentru a putea estima cat mai corect cat anume consumati acum pentru locuinta dumneavoastra. Aceste instrumente va ajuta sa vedeti cat de eficienta sau nu energetic este casa dumneavoastra. Pornind de la aceste date veti sti ce pasi sa urmati in continuare.

Izolați-va casa. Daca locuiti in zone cu clima temperata si ierni grele atunci aveti nevoie de o izolare foarte buna. In cazul in care imobilul in care locuiti este unul vechi, va trebui sa faceti un efort pentru a va izola termic si fonic locuinta. Chiar daca acum acest proces implica un cost destul de mare, in timp acesta se va amortiza si veti realiza ca economiile la facturi pe termen lung sunt mult mai mari decat costul acestei reparatii.

Folositi becuri economice si cu senzori de miscare. Asa nu veti mai avea niciodata grija ca ati uitat lumina aprinsa si consumati curent. Chiar daca pe luna nu pare o economie majora, pe termen lung veti resimti efectele pozitive.

Schimbati-va electrocasnicele. Frigiderul este unul dintre agentii cei mai costisitori de pe factura dumneavoastra. Mai ales daca are peste 10 ani vechime. Alegeti un frigider mai economic si pe dimensiunile de care aveti cu adevarat nevoie. Cat de mult spatiu gol aveti in mod constant in el? Cat de multe lucruri tineti in congelator? Daca raspunsurile va indica faptul ca nu folositi frigiderul actual la capacitate maxima atunci optati pentru unul mai mic. Folositi apa cu grija. Montati-va, ca si in cazul becurilor, robinete cu senzor pentru a controla mai bine fluxul de apa. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...