Cum sa scapi de povara curateniei folosind un produs revolutionar(video)

Atunci cand faci curat iti doresti ca toate suprafetele sa fie curate si igienizate astfel incat tu si familia ta sa puteti folosi suprafetele in siguranta. Dar pentru a ajunge aici stii ca ai de realizat o munca sinuoasa, care iti consuma energie si timp.


Deschide Galeria

Din fericire, specialistii de la Dirt Devil ne vin in ajutor cu diferite aparate prin care putem curata eficient si cu mai putina bataie de cap. Aparatele de curatat cu aburi folosesc o tehnologie prin care se simplifica procesul de curatenie. Astfel, AQUAclean Handheld Steam Cleaner va ajuta sa curatati diferite suprafete precum cele din bucatarie de exemplu, utilizand doar puterea aburului. Este o solutie utila si practica mai ales pentru persoanele alergice la produsele chimice din substantele de curatat sau pentru cei cu copii mici.

Cum functioneaza?

AQUAclean Handheld Steam Cleaner este compact, usor de folosit si puternic. Aparatul beneficiaza de functia de abur uscat, control al nivelului de aburi si are detergent biodegradabil inclus.

Turnati apa in rezervorul aparatului. Puneti detergentul in rezervorul special al acestuia (detergentul este optional, aparatul putand fi folosit si fara acesta). Temperatura aburului ajunge pana la 100 de grade, acesta fiind disponibil in aproximativ 3-4 minute de la pornirea aparatului.

Il puteti folosi cu incredere pe suprafata blatului din bucatarie, la igienizarea chiuvetei si robinetilor, pe plita de gatit sau aragaz, precum si in cuptor. Datorita puterii aburului, acest aparat curata cu succes grasimea si petele intarite. Stergeti la final cu o laveta suprafata pe care tocmai ati curatat-o (valabil pentru plite sau cuptoare). Pentru pete mai dificile, se poate folosi si peria inclusa in pachet.

AQUAclean Handheld Steam Cleaner are o greutate de 1,8 kg ceea ce il face usor de utilizat. Va fi de real ajutor si pentru alte suprafete din casa, precum cabinele de dus, sticla sau placile ceramice. Pentru acestea se pot folosi si restul accesoriilor cu care vine dotat acest produs: furtun pentru abur, 2 in 1 accesoriu combinat, invelis din bumbac, accesoriu cu spaclu, duza cu jet, perie rotunda cu peri din material plastic si perie de cupru.

Aparatul cu abur de la Dirt Devil curata repede si usor. Suprafetele sunt si curate si dezinfectate, fara batai de cap, iar tu te bucuri de mai mult timp pentru tine.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...