Cum sa schimbi aspectul unei camere cu draperii

O simpla schimbare in amenajarea unei camere poate sa o transforme mai mult decat v-ati imagina. Un set nou de draperii poate fi la fel de important ca inlocuirea canapelei sau a culorii peretilor, deci data viitoare cand va veti gandi cum sa dati un suflu nou camerei, incepeti cu cea mai simpla dintre toate – draperiile.

Deschide Galeria

Ferestrele sunt un punct central in orice camera, de aceea orice privire se va indrepta inevitabil catre ele. Fiti siguri ca veti alege cele mai potrivite modele care sa se identifice cu tematica per ansamblu a decorului.

Stilul modern

Draperiile pot constitui ele insele un aspect definitoriu pentru orice stil. Pentru un aspect modern, alegeti draperii cu modele care sa aduca o nota sofisticata unui living cu o amenajare simpla. Pot fi chiar piesa de rezistenta prin modelul lor.

Stilul eclectic

Prin modele moderne sau neobisnuite, culori indraznete si combinatii neobisnuite cu decorul, veti crea un stil eclectic care va da un ton vibrant si vesel intregii incaperi.

Stilul dramatic

Printr-o lungime peste medie, cu un material voluminos si greoi veti putea decora ferestrele pentru un stil dramatic. Introduceti astfel de draperii in camere cu ferestre mari cu un decor contemporan, luxos si sofisticat.

Stilul clasic

Acesta este cel mai uzitat si sigur stil. Cu el nu veti da gres in niciun fel de amenajare, draperiile simple, translucide in nuante de bej si crem fiind printre cele mai folosite si cele mai usor de integrat in designul camerei. 

Sursa foto: homedit.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole