Cum să te bucuri de fiecare moment în magazine

Petrecem din ce în ce mai puțin timp acasă. La serviciu, în trafic, la cumpărături, în goana cotidianului ne rămân foarte puține momente să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne înconjoară, de oameni și locuri.


Deschide Galeria

Cum te-ai simți dacă cineva ar înțelege acest lucru și ți-ar acorda răgazul de care ai nevoie? Dacă te-ar întâmpina într-un spațiu familiar, ca o a doua casă, unde să lași pentru câteva minute grijile la ușă? În ultima perioadă, au început să existe multe astfel de locuri. Unele dintre ele sunt chiar noile magazine UPC, care îmbrățișează nevoile tale și ale familiei, transformând experiența din magazine într-o interacțiune îmbunătățită prin spațiu, produse și oameni.

Să te bucuri de fiecare moment, iată un îndemn pe cât de simplu, pe atât de puternic într-o lume haotică. În noile magazine UPC, vei primi mai mult decât o simplă consultanță pentru servicii, vei primi porția ta de stare de bine. Designul potrivit schimbă cu totul senzațiile pe care le ai atunci când pășești pentru prima oară într-o încăpere. Culorile relaxante, iluminatul scenografic, confortul pieselor de mobilier, toate contribuie la îmbunătățirea experienței din locul respectiv. O atmosferă caldă și familială unde copiii se pot juca, iar tu ai parte de un colț al tău ca să-ți tragi sufletul și să poți testa în voie produsele. De aceea, în noile magazine a fost gândită o zonă dedicată pentru așteptare, ce recreează atmosfera unui living, un spațiu de joacă pentru copii, dar și o zonă demo, toate gândite pentru o mai bună fluidizare a traficului.

   

E important să-ți poți lua timpul de care ai nevoie ca să alegi produsul sau serviciul potrivit. Interacționând cu ele în zona demo, primind informațiile de care ai nevoie de la un consultant, vei ști că faci alegerea corectă atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Poți trăi deja aceste experiențe în magazinele UPC din București, Timișoara, Constanța, Brăila, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca, urmând ca în lunile următoare  să fie implementat noul concept și în alte magazine din întreaga țară.

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...