fbpx

Cum să te bucuri de fiecare moment în magazine

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Petrecem din ce în ce mai puțin timp acasă. La serviciu, în trafic, la cumpărături, în goana cotidianului ne rămân foarte puține momente să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne înconjoară, de oameni și locuri.

Deschide Galeria

Cum te-ai simți dacă cineva ar înțelege acest lucru și ți-ar acorda răgazul de care ai nevoie? Dacă te-ar întâmpina într-un spațiu familiar, ca o a doua casă, unde să lași pentru câteva minute grijile la ușă? În ultima perioadă, au început să existe multe astfel de locuri. Unele dintre ele sunt chiar noile magazine UPC, care îmbrățișează nevoile tale și ale familiei, transformând experiența din magazine într-o interacțiune îmbunătățită prin spațiu, produse și oameni.

Să te bucuri de fiecare moment, iată un îndemn pe cât de simplu, pe atât de puternic într-o lume haotică. În noile magazine UPC, vei primi mai mult decât o simplă consultanță pentru servicii, vei primi porția ta de stare de bine. Designul potrivit schimbă cu totul senzațiile pe care le ai atunci când pășești pentru prima oară într-o încăpere. Culorile relaxante, iluminatul scenografic, confortul pieselor de mobilier, toate contribuie la îmbunătățirea experienței din locul respectiv. O atmosferă caldă și familială unde copiii se pot juca, iar tu ai parte de un colț al tău ca să-ți tragi sufletul și să poți testa în voie produsele. De aceea, în noile magazine a fost gândită o zonă dedicată pentru așteptare, ce recreează atmosfera unui living, un spațiu de joacă pentru copii, dar și o zonă demo, toate gândite pentru o mai bună fluidizare a traficului.

E important să-ți poți lua timpul de care ai nevoie ca să alegi produsul sau serviciul potrivit. Interacționând cu ele în zona demo, primind informațiile de care ai nevoie de la un consultant, vei ști că faci alegerea corectă atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Poți trăi deja aceste experiențe în magazinele UPC din București, Timișoara, Constanța, Brăila, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca, urmând ca în lunile următoare  să fie implementat noul concept și în alte magazine din întreaga țară.

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...