E timpul sa facem o pauza de la spatiile mici si sa ne delectam cu acest minunat apartament de 140 metri patrati din Moscova. Vorbim despre o amenajare completa, cu zone functionale, spatii de depozitare si camere generoase, incluzand un dormitor pentru oaspeti, o incapere tehnica cu spalatorie, dressing si o baie cat doua la un loc. Merita sa urmaresti detaliile din imaginile de mai sus!

Tot acest proiect amplu de amenajare a fost coordonat de designerul Alexander Krivov de la Jazzy House Studio. Pentru a pune in aplicare dorintele beneficiarilor, au fost realizate cateva modificari la nivelul peretilor-partitii, conturand camerele dorite si spatiile tehnice (vezi detaliat in planul atasat). In acelasi timp, a fost creata o delimitare clara intre zona de zi si cea de noapte.

Clientii si-au dorit un spatiu cat mai luminos, modern, functional, dinamic. Au respinsa insa ideea simplitatii stilului nordic si a albului monoton predominant. De aceea, designerul a mizat pe tonuri neutre de crem si bej, gri pe alocuri, dar si pe culorile lemnului care incalzesc spatiul. Pe aceasta baza, vin tusele de mov-lila, galben, verde, imprimeuri geometrice si linii de design ce ne amintesc de stilul Art Deco, de stilul clasic, toate de expresie moderna, adaptate vremurilor. Imbinarea stilurilor este armonioasa si realizata cu un fin simt artistic.

Bucataria a fost deschisa catre living pentru ca zona de zi sa nu mai fie fragmentata. Astfel, avem un tot unitar, cu un spatiu elegant pentru luat masa, dar si un living incapator, cu biblioteca si loc pentru privit la televizor. Corpurile de biblioteca sunt dispuse simetric de o parte si cealalta a zonei cu televizorul. De remarcat accentele de mov ce imprima un plus de rafinament amenajarii.

Corpurile de mobilier care compun zona bucatariei sunt albe, cu front lucios pentru a reflecta lumina si a pastra totul cat mai aerisit. Amenajarea compacta, dispusa pe trei laturi asigura tot ce ai nevoie pentru a gati si a depozita. Aspectul este unitar si ordonat, bucataria fiind bine integrata in contextul open space-ului.

Tot in zona de zi a apartamentului, a fost gandita o zona de toaleta de serviciu, de unde se face trecerea spre un spatiu tehnic, amenajat ca o zona de spalat rufe, cu masina si uscator automat, dar si loc pentru calcat. Dressingul merita si el mentionat, fiind amenajat in hol inspre zona de noapte.

Dormitorul matrimonial este excelent conturat. Predomina aceleasi tonuri neutre alaturi de lemn, cu accente de verde. Decorul inspira relaxare, confort, tihna prin fiecare detaliu (vezi tablourile, draperiile sau fotoliul pentru lectura). Un spatiu elegant, cu piese de calitate si texturi de admirat!

Pentru camera copilului s-au folosit turcoaz si accente vesele de galben. Mobilierul este adaptat nevoilor unui bebelus.

Baia principala a fost marita si amenajata atat cu o cada, dar si cu o zona de dus. Cele doua lavoare, politele aferente si spatiile de depozitare de sub ele, asigura confortul pentru fiecare partener in parte. Desi atipica pentru baile de bloc cu care suntem obisnuiti, aceasta amenajare merita aprofundata ca sursa de inspiratie!

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii