Cum sa-ti alegi o lampa de podea

Lampile de podea sunt adesea ignorate in favoarea celor de birou. Desi ambele modele pot fi considerate instrumente esentiale in designul interior ne vom concentra mai mult pe lampile de podea.

Deschide Galeria

Lampadarele de podea adauga un plus de stil camerelor in care sunt puse, ele luminand colturile mai plictisitoare ale camerei pe o suprafata mai mare decat lampile de birou. Pot fi mutate cu usurinta in orice loc al camerei, fie ca vrem sa o apropiem de fotoliu pentru a ne ajuta la citit, fie ca vrem sa o mutam langa canapea.

O lampa de podea, prin designul ei, poate deveni unul din punctele de atractie ale camerei. Pot fi asezate in spatiile mici precum holul, dar pot fi si integrate in orice sufragerie sau dormitor.

Citeste si Lampa minimalista din lemn si metal

Lampile de podea sunt niste elemente de decor dare pot schimba intreg aspectul unei camere. Cu ajutorul unui abajur in culori vibrante acesta poate deveni punctul central al camerei.

Locurile cele mai bune in care poate fi pusa sunt colturile camerei, acestea creand o atmosfera placuta si facand ca spatiul sa para mult mai incapator decat este in realitate.

In momentul in care va alegeti o lampa de podea tineti cont ca aceasta sa fie rezistenta si de o calitate buna. De asemenea alegeti una careia i se poate schimba cu usurinta abajurul.

Un aspect important al lampilor de podea este umbra pe care o proiecteaza. In cazul in care vreti sa folositi lampa pentru citit, marginea de jos a abajurului nu trebuie sa depaseasca nivelul ochilor. Calculati pozitia pe care o veti avea stand cu nivelul lampii inainte sa o cumparati.

Citeste si Cateva cuvinte despre lampi si Tom Dixon

Sursa foto pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole