fbpx

Cum sa-ti alegi robinetele de bucatarie

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Robinetele de bucatarie au suferit numeroase tranformari de-a lungul timpului. Ei sunt acea parte din accesoriile de bucatarie care se schimba cel mai des, fiind printre si cele mai folosite in timpul gatitului si nu numai. Iata cum sa-ti alegi robinetele de bucatarie in functie de necesitati, utilitate si nu in ultimul rand decor per ansamblu.

Deschide Galeria

Robinetul de bucatarie cu maner unic corespunde unui design modern si permite o manevrabilitate usoara; temperatura poate fi schimbata cu o singura mana, precum si puterea jetului de apa.

Robinetul de bucatarie cu maner dublu ofera precizie in pornirea jetului de apa, dar control separat pentru apa calda sau rece. Montajul presupune trei sau mai multe gauri in chiuveta sau blat.

Robinetele montate in perete nu necesita gauri in chiuveta, ci doar instalare in perete direct; acest lucru presupune insa ca sursa de apa sa fie prin perete.

Calitatea robinetelor de bucatarie este esentiala. La achizitionare, trebuie sa luati in calcul durabilitatea, practicabilitatea si felul in care se va integra in decorul bucatariei. Important! Alegeti chiuveta si robinetul in acelasi timp pentru a putea sa va orientati in functie de specificatiile fiecaruia in parte si sa primiti sfaturile necesare inaintea cumpararii. Ulterior montajul va fi mult mai usor. Daca aveti o chiuveta prea mica, nu montati robinete mari sau inalte pentru ca veti crea o disproportie si veti intampina dificultati de fiecare data cand o veti folosi. De asemenea, exista riscul ca un robinet prea inalt sa stropeasca in permanenta. Evitati acest lucru daca sincronizati adancimea chiuvetei cu inaltimea robinetelor. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...