Cum sa-ti construiesti un panou pentru colaje foto

Cu atata tehnologie in jurul nostru putem face poze oricand dorim. Dar daca vreti ca aceste poze sa nu fie uitate in fisierul telefonului, unde nu o sa le mai vada nimeni, va puteti construi chiar dumneavoastra un panou pentru colaje pe care sa-l asezati pe un perete din casa. Astfel va veti aduce mereu aminte de momentele placute imortalizate cu telefonul sau camera. Realizarea acestui panou este simpla si nu costa mult. Pentru a pune cap la cap acest panou pentru colaje aveti nevoie de:


Deschide Galeria

profil de lemn pentru rama

panou de pluta

clei pentru lemn

vopsea

tinte

Velcro (banda arici)

In functie de cat de mare ati vrea sa fie panoul pentru colaje va cumparati si materialele, se gasesc fara prea mare efort la orice magazin de materiale de construcitii sau de birotica. Dupa aceea urmeaza 4 pasi simpli:

Pasul 1

Dupa ce alegeti un panou de pluta de mairimea dorita, fara cadru, si suficient de mare penrtu a incapea multe poze, vopsiti-l in alb sau alta culoare neurta. Lasati sa se usuce bine intreaga suprafata. Aplicati pe laturi profilul de lemn pentu rama folosind cleiul sau tintele. Ideal ar fi ca rama sa aiba culoarea mai inchisa pentru a se crea un contrast care sa puna in valoare imaginile.

Pasul 2 

Trasati cu ajutorul unei linii si a unui creion spatiile unde ati dori sa fie puse pozele. Acestea ar trebui sa fie toate de aceeasi dimensiuni si sa aiba un interval intre ele de aprozimativ 2 cm. Colajul final sa fie centrat la o distanta de 8-10 cm fata de rama.

Pasul 3

Imprimati pozele si lipiti-le pe panou. Puteti schimba aceste poze oricand doriti, in functie de inspiratia dumneavoastra. De asemenea puteti inlocui pozele cu decupaje din ziar, reviste, flayere.

Pasul 4

Prindeti panoul pentru colaje in perete cu ajutorul benzii Velcro. O parte a benii se ataseaza de perete cu ajutorul tintelor iar cealalta parte se lipeste de spatele plansei. Astfel il puteti da jos cu usurinta de cate ori doriti.

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...