Cum sa-ti faci singur pavajul din curte

Momentele in care trebuia sa suni o gramada de mesteri si specialisti in amenajarea pavajelor s-au incheiat! Invata cum sa iti faci singur pavajul din curte sau din gradina si te vei bucura de roadele muncii tale, in timp ce vei invata cum sa iti amenajezi singur diferite zone din curte.

Deschide Galeria

Nu trebuie sa fii specialist in domeniu ca sa iti faci singur pavajul din curte, iar daca iti place sa lucrezi cu mainile si nu iti este frica sa te murdaresti putin, s-ar putea sa iti placa atat de mult aceasta idee, incat iti vei pune pavaje in toata curtea.

Daca mergi la un magazin specializat pe bricolaj, cu siguranta vei gasi un sablon pentru a face pavaje. In situatia in care nu ai un magazin in apropiere, acest sablon il vei putea face si singur, dupa gusturile si preferintele tale.

Ai nevoie de ciment si de multa imaginatie. Gandeste-te la locul pe care vrei sa il pavezi de la tine din curte, fie ca este vorba de un spatiu de gratar sau de o alee si fixeaza sablonul in acea zona.

Dupa ce ai finalizat realizarea cimentului, poti incpe sa il torni incet in spatiile goale din sablon. Acum trebuie sa lasi cimentul sa se intareasca in interiorul sablonului si sa astepti o noapte ca acesta sa prinda formele dorite.

A doua zi vei putea scoate sablonul, iar tu vei avea elementele de pavaj dorite, realizate chiar de tine! Singurul lucru care ramane de facut este sa aranjezi piesele, sa le fixezi mai aproape sau mai departe una de alta si sa incepi sa torni cimentul in sablonul pentru noile elemente care vor face parte din aleea ta cu pavaje handmade.

Daca esti inventiv si iti place sa iti amenajezi gradina sau curtea, cu siguranta ca un astfel de sablon iti va starni imaginatia si vei incepe sa construiesti si alte modele care iti vor pune toata creativitatea in practica.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole