Ne-am atasat de reamenajarile de bucatarii, asa ca pentru astazi ti-am pregatit inca un proiect tare simpatic pe care te invitam sa-l urmaresti si sa-l folosesti ca sursa de inspiratie.

Vazand imaginile de dinainte si dupa intelegem ca schimbarile produse au fost de bun augur si ca bucataria renovata nu prea mai are nimic in comun cu cea dinainte (poate doar pardoseala).

Transformarile sunt evidente si mai ales binevenite. Mobilierul nou ales cu fronturi albe schimba dintr-o data tot aspectul bucatariei, creand un spatiu mult mai luminos si mai primitor. Maroul dinainte era o alegere nefericita ce nu aducea vreun beneficiu amenajarii per ansamblu.

Au fost inlocuite atat corpurile principale cat si dulapurile suspendate, inclusiv blatul de lucru ce poate fi eficient utilizat. Zona de gatit, cu plita si cuptor, a fost mutata la fereastra cu hota aferenta (bineinteles un model nou, incorporabil).

Portocaliul cu care erau zugraviti peretii a fost schimbat in alb, iar zona dintre dulapuri placata cu placi ceramice gri. Pentru un plus de lumina necesara atunci cand se gateste sau se spala vasele, imediat sub corpurile suspendate au fost montate benzi cu LED. Astfel, tot acest decor nou creat este pus in valoare intr-un mod placut.

Ne place mult si felul in care a fost conturat si locul de luat masa, cu noi piese si corp de iluminat bine integrat in noul context al reamenajarii. Micile detalii precum decoratiunile sau accesoriile specifice bucatariei confera o alura usor provensala, chiar spre un rustic-modern. De altfel, nu s-a dorit un stil anume, ci mai degraba o renovare functionala, cu elemente personale, pe gustul familiei. De altfel, pe langa partile ce tin strict de mobilier sau zugravit, decoratiunile fac deliciul acestei bucatarii, fiind bine alese si armonios integrate.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta renovare de bucatarie si ideile pe care le-ai regasit sa-ti fie de folos!

Sursa foto: deccoria

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii