fbpx

Cum sa-ti transformi garajul in casa viselor tale?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Desi pare greu de crezut si de realizat, transformarea garajului tau intr-o casa de vis este posibila cu imaginatie, creativitate si multa ambitie! Drept dovada pentru acest lucru sta Stephanie Bertenshaw, care la doar 24 de ani, a reusit sa transforme garajele parintilor ei intr-o casa superba, cu costuri totale de £15.000.

Deschide Galeria

Plecand de la cele 5 garaje pe care le aveau parintii ei, unul langa altul si ajutata de prieteni si familie, Stephanie a reusit sa construiasca o casa de vis, cu 4 camere, in 2 ani de zile. La finalizarea acestui proiect, care a costat in total £15.000, casa in care locuieste Stephanie impreuna cu prietenul ei si cei doi caini ai lor, a fost evaluata la £150.000, adica de 10 ori mai mult fata de costurile de realizare.

Avand in vedere ca Stephanie Bertensahw este designer interior, acest lucru i-a permis sa apeleze la foarte multe tehnici, trucuri si artificii din domeniu, cu ajutorul carora a redus mult din costurile pentru constructie si materiale.

Parintii aveau mai multe garaje si mi-au spus ca pot face ce vreau cu aceste spatii”, a declarat Stephanie, mandra de realizarea sa.

Acum avem casa noastra de vis, construita impreuna cu prietenii si familia. Fara credite, fara ipoteca. E doar a noastra”, a concluzionat tanara pe un ton plin de satisfactie.

Casa a fost proiectata in stil open space, cu spatii mari si generoase, avand o sufragerie aerisita, cu podele din lemn, culori naturale inchise si calde, toate insotite de un mobilier alb, care face din intreaga casa un loc foarte primitor unde tinerii isi primesc prietenii cu mandrie.

Faptul ca Stephanie a reusit sa isi construiasca casa ei de vis plecand de la 5 garaje a atras atentia media asupra ei, oferind-o ca exemplu despre cum poti face lucruri minunate daca ai ambitie multa si dai dovada de creativitate.

 

Sursa fotografii: DailyMail.co.uk

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...