Cum sa-ti transformi gradina intr-un spatiu inedit

Modul in in care este amenajata si ingrijita o gradina spune multe despre proprietari si despre gusturile acestora. Gradina, de regula, este primul spatiu cu care intra in contact oamenii cand vin la tine acasa si de aceea ar trebui sa o amenajezi intr-o asemenea maniera incat sa fie foarte  primitoare si sa te faca sa te mandresti cu ea!

Deschide Galeria

O gradina amenajata intr-un mod inedit ii va face pe prietenii tai sa se bucure de timpul petrecut la tine acasa, iar tu te vei putea bucura de ea cu fiecare ocazie, fiind o oaza de relaxare la care vei avea acces tot timpul.

Cinema la tine in curte

Sa mergi la cinema este o idee foarte buna, dar de cele mai multe ori se transforma intr-un real esec daca oamenii din sala vorbesc intre ei sau in acele situatii cand trebuie sa mergi la toaleta, dar stii ca vei pierde din actiunea filmului. Un cinema la tine in gradina va rezolva ambele probleme, avand in vedere ca poti alege ce film vrei sa vezi, poti pune oricand pe pauza in orice moment.

Pavaje pe gazon

Daca dispui de o piscina la tine in curte, gazonul este cel mai indicat pentru zona din dreptul acesteia, deoarece va oferi acel sentiment placut de a merge descult prin iarba, chiar in momentul in care vei iesi din piscina. Pavajele vor asigura partea estetica, dar si partea practica, separand drumul de la casa, la piscina, pastrand astfel gazonul intact, verde si frumos in intreaga curte.

Ghivece de flori, in diferite forme

Florile ar trebui sa fie un element omniprezent in orice gradina sau curte pentru simplul fapt ca acestea coloreaza si dau viata intregului peisaj. Daca vrei sa fii si inventiv, poti opta pentru ghivece in diverse forme geometrice sau chiar in forma de animale, care cu siguranta vor aduce un plus de originalitate gradinii tale.

Mobila de piatra

Fara discutii ca o astfel de mobila este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pentru gradina ta. Odata implementata o astfel de idee, nu foarte costisitoare, vei asigura gradinii tale un aspect unic, iar mobila din piatra va rezista o perioada mult mai lunga decat orice alt tip de mobilier de gradina. Mobila de piatra are un aspect extrem de placut, este foarte rezistenta si poate fi acoperita cu saltele la comanda sau perne pentru a creste gradul ei de confort.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole