Cum să transformi balconul de la bloc într-un spațiu modern

Balconul amenajat modern poate deveni o extensie a living-ului, oferindu-ți un spațiu suplimentar pentru relaxare, citit sau socializare. Totodată, odată amenajat așa cum îți dorești, poate deveni un refugiu personal, o oază de liniște unde te poți retrage pentru a te relaxa și a te bucura de liniște.

Iată cum să transformi balconul de la bloc într-un spațiu modern, perfect pentru relaxare:

Planificare:

Măsoară spațiul disponibil și stabilește un buget. Gândește-te la funcționalitatea spațiului (zonă de relaxare, zonă de luat masa, spațiu de depozitare etc.). Alege un stil care se potrivește gusturilor tale și restului apartamentului.

 Amenajare:

Alege mobilier de exterior modern și confortabil (scaune pliante, fotolii suspendate, măsuțe de cafea etc.). Folosește materiale rezistente la intemperii (lemn tratat, metal, plastic etc.) Decorează cu plante verzi și flori. Integrează elemente de iluminat ambiental (ghirlande luminoase, felinare etc.).

 Idei creative:

Folosește un paravan pentru a crea intimitate. Montează o perdea de exterior pentru a te proteja de soare. Instalează un covor de exterior pentru a crea o atmosferă mai confortabilă. Creează un perete verde cu plante cățărătoare. Adaugă un element de apă, precum o fântână arteziană.

 Sfaturi:

Alege culori care se potrivesc stilului ales. Nu supraaglomera spațiul. Asigură-te că ai suficientă lumină. Păstrează spațiul curat și ordonat.

Transformă-ți balconul într-un spațiu modern și relaxant unde te poți bucura de clipe plăcute alături de cei dragi!

Iată câteva resurse care te pot inspira: Pinterest, Instagram, revistele de design interior, showroom-uri de materiale de construcții, magazine de decorațiuni. Mult succes!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole