fbpx

Cum se planteaza trandafirii pitici?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Trandafirii sunt fara doar si poate cele mai usor de recunoscut flori din  intreaga lume si nu degeaba sunt catalogati de multi specialisti din domeniu ca fiind “Regina Florilor”, datorita frumusetii aparte pe care o poseda.

Deschide Galeria

Avand in vedere imbinarea naturala dintre frumusetea florii trandafirului si tepii care se afla pe tulpina acestei plante, putem spune in mod cert ca frumusetea unui trandafir vine in mare parte din farmecul pe care il ofera acest contrast superb.

Trandafirii pitici sunt o specie aparte de trandafiri, care, dupa cum specifica si numele acestui soi, sunt niste trandafiri de dimensiuni mici care sunt mult mai practici, factor ce i-a facut sa devina din ce in ce mai populari in ultimele 2 decenii.

Acest tip de trandafir este mult mai usor de crescut decat trandafirul clasic, deoarece nu presupune atat de multa ingrijire pe durata procesului de crestere, nu ocupa la fel de mult spatiu, nu are nevoie de conditii speciale si poate fi crescut chiar si in ghiveci, in casa sau in apartament.

Spre deosebire de ruda sa mai cunoscuta, trandafirul clasic, acest tip pitic de trandafir nu trebuie legat pe durata cresterii pentru a sta fix, iar datorita dimensiunilor sale reduse, se preteaza pentru orice tip de gradina si pentru orice tip de locuinta.

Singurul lucru de care vei avea nevoie pentru a creste trandafiri pitici este un sol bine fertilizat, care sa asigure toti nutrientii necesari acestei flori. Si… sa nu uitam, radacina de trandafir pitic care poate fi cumparata de la orice magazin de specialitate sau de la florariile mai mari.

Noi iti uram mult succes in plantarea acestei flori la tine in gradina sau in cel putin un ghiveci din casa si iti promitem ca nu vei fi dezamagit de rezultatele pe care le vei avea, mai ales cat vor incepe sa infloreasca!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...