Cum si-a amenajat Ioana apartamentul de 40 mp din Bucuresti

Ne bucuram cand cititorii nostri isi fac curaj si ne trimit propriile amenajari. Iti propunem pentru astazi sa descoperim apartamentul Ioanei din Bucuresti.

Deschide Galeria

Cu o suprafata de 40 metri patrati, apartamentul de 2 camere a trecut printr-o renovare integrala. Ioana este pasionata de designul de interior si aceasta reamenajare a fost prilejul perfect pentru a pune in practica si explora aceasta latura creativa a personalitatii ei.

“Am incercat sa fac o amenajare pe gustul tuturor fiind un apartament destinat momentan inchirierii. Am ales sa pastrez parchetul original care a fost reconditionat si uleiat pentru a-i pastra aspectul natural. Pentru restul casei am folosit finisaje de calitate menite sa reziste in timp.

La baza amenajarea este una neutra cu mici accente de culori, galben si verde, pentru a o scoate din monotonie.

Pentru zona de living am ales sa-i largesc suprafata, mergand pana in balcon. Am delimitat cele doua zone printr-un blat de marmura care poate fi folosit ca loc de luat masa, ca zona de bar sau ca pe o zona de lucru.

In bucatarie, am mizat pe o amenajare compacta, cu o dispunere in linie dreapta, tinand cont de latimea de doar 1,60 metri. Totul este incastrabil pentru a da o nota de continuitate si unitate vizuala.”

Mobilierul ales de Ioana este simplu, dar functional. Atat in living cat si in dormitor exista 2 dulapuri cu usi glisante oferind spatii de depozitare atat de necesare unui spatiu mic precum cel din acest apartament. Mobilierul din bucatarie este realizat pe comanda, iar restul a fost achizionat de la Jysk. Corpurile de iluminat sunt de la Leroy Merlin. Decoratiunile discrete reusesc sa anime spatiul si sa-i contureze un decor coerent, placut.

Pentru toata aceasta renovare si reamenajare, Ioana a avut nevoie de un buget de 10.000 Euro.

Speram sa te inspire si pe tine amenajarea acestui apartament!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole