Cum te poate face mai fericit decorul minimalist

Decorul in tonuri proaspete de culoare poate fi cel mai putin plictisitor mod in care sa iti decorezi casa. Iata cateva idei de inspiratie scandinava care te pot face mai fericit.

Deschide Galeria

Incaperi curate, monocromatice, cu un aer rafinat. Acesta este secretul pentru un spatiu in care sa te linistesti dupa o zi plina. Trasatura de baza a spatiilor minimaliste respecta una dintre legile fundamentale ale existentei: cu cat vei avea mai putine lucruri, cu atat vei fi mai linistit.

Starea de eliberare are influente pozitive asupra dispozitiei tale. In completarea minimalismului, vei beneficia si de eleganta pe care materialele sau culorile folosite o emana. Nu de multe ori vei intalni obiecte albe de mobilier care sa nu fie si elegante.

Desparte-te de tot ce e in plus si investeste in piese cu impact vizual care sa intretina armonia culorilor si simplitatea in caminul tau. Iata cateva sfaturi care te vor convinge sa dai o noua fata casei tale.

Ordinea, curatenia si linistea – sunt cateva mici detalii demne de luat in considerare atunci cand dorim sa obtinem o atmosfera placuta in casa. Numeroase studii confirma faptul ca tensiunea creste in intensitate atunci cand ne intoarcem de la locul de munca si suntem supusi treburilor casnice intr-un mediu in care domneste dezordinea.

Ar putea casa noastra sa ne salveze de depresie? Avand in vedere timpul petrecut acasa, am putea sa o transformam in locul in care sa ne simtim cel mai bine.

Modul in care lumina cade pe luciul mobilei vopsite in alb, mediul in care ai tot ce iti trebuie si nimic in plus si structurile practice, au fost construite special pentru a-ti inspira liniste si relaxare. De aceea exista numeroase motive sa iti transformi caminul minimalist intr-o oaza de fericire.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole