Cum vor arata cele mai inalte turnuri din Scandinavia?

Scandinavia este o regiune cu un farmec aparte, care are o poveste milenara de spus, atat locuitorilor ei, dar si oricarui vizitator care trece prin peninsula nordica.

Deschide Galeria

Fiind un taram de legenda, care ofera un nivel de trai foarte ridicat locuitorilor sai, arhitectura a inceput sa se dezvolte intr-un ritm ametitor, fapt ce va duce la construirea unor zgarie-nori ultramoderni, chiar in inima peninsulei.

O lista scurta a companiilor din domeniul arhitecturii care au fost selectate pentru conceperea si construirea celor mai inalte cladiri din Scandinavia a fost publicata recent, iar proiectele propuse sunt pur si simplu fascinante.

Imbinand tehnologia cu arhitectura moderna, proiectele propuse pentru construirea acestor colosi nordici din Gothenburg, Suedia, au surprins in mod placut locuitorii acestui oras, care abia asteapta inceperea lucrarilor.

Printre cele mai cunoscute companii de arhitectura din lume care au fost selectionate in faza finala, se numara Zaha Hadid Architects si SOM, care se vor lupta pentru implementarea conceptului lor dedicat celor mai inalte si moderne cladiri din Scandinavia.

Sursa Foto: www.serneke.se

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole