De ce ai nevoie de arta abstracta in alb-negru

In cautarea noastra atenta a decorurilor inspirate, suntem mereu captati de impactul celebrei combinatii alb-negru.

Deschide Galeria

Acest duo este mereu sofisticat si elegant, popularitatea sa facandu-l un trend. In designul interior, cele doua culori pot fi puse in valoare in diferite variante. Cea la care ne vom referi este arta abstracta. Decorarea peretilor este un pas important in amenajarea interioara. De ce sa alegi, in acest sens, arta abstracta in alb-negru?

Ruperea de traditional
In incaperile in care domina elementele traditionale (lenjerii, alte textile, imprimeuri) arta abstracta, intr-o paleta simpla de culori – alb-negru – va aduce o nota moderna spatiului.

Odihneste ochiul
In spatiile unde varietatea culorilor domneste, simplificarea decorului prin reducerea numarului de culori la clasicul alb-negru, ofera ochiului o imagine odihnitoare. Acest echilibru trebuie sa il ai mereu in vedere atunci cand decorezi.

Atrage atentia
Un tablou de mari dimensiuni poate decide punctul de interes dintr-o incapere. Daca vrei sa pui in evidenta o canapea sau sa legi mai multe elemente decorative, o astfel de arta abstracta in alb-negru iti va fi de ajutor.

Creeaza spatiu
Daca vrei sa dai dimensiune unei incaperi mici, alege sa decorezi un perete cu un tablou supradimensionat. In arta abstracta sunt elemente care sugereaza miscare, iar daca schema de culori este alb-negru, vei reusi, astfel, sa obtii spatialitate si dinamica.

Deschide galeria pentru a descoperi mai multe idei de decorare cu arta abstracta in alb-negru.

Foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole