De ce să alegi sortimente proaspete de cafea de la Edream

Nimeni nu concepe începerea unei zile fără o ceașcă de cafea. Pregătită acasă sau la birou, ori cumpărată de la o cafenea, doar o porție din această licoare dă energie pentru întreaga zi. Alături de un mic dejun consistent, cafeaua vine în completarea unor momente petrecute alături de cei dragi.

O cafea bună, de specialitate poate fi cumpărată acum de la magazinul online Edream, alături de alte produse specifice pregătirii cafelei. Un espressor sau o râșniță pot fi folosite chiar și acasă, spre a încânta familia cu o cafea proaspăt pregătită. Descoperim oferte irezistibile în articolul ce urmează.

 

Vezi aici cafea de specialitate – pentru cunoscători, cafeaua este diferențiator în gustul final!

 

Se spune că o cafea bună se recunoaște după anumite caracteristici, dar și după prospețime. Cafeaua de specialitate nu face rabat de la regulă, ea este acea cafea care a ajuns la un grad unic de maturare, un amestec complex al boabelor din diverse soiuri. Culeasă într-un anume fel, prăjită și ambalată cu grijă, cunoscutorii știu că o pot cumpăra doar din anumite locații. Vezi aici cafea de specialitate. Spunem adesea că de gusturi nu se discută, ei bine, fiecare după preferințe își alege sortimentul și intensitatea. Ai de unde alege, la Edream ai varietatea necesară.

 

Este foarte importantă prospețimea boabelor de cafea sau a cafelei proaspăt râșnite, deoarece acești doi factori influențează gustul ei. Așadar, o cafea proaspat prajita se simte imediat, pornind de la aroma inconfundabilă și terminând cu gustul său. Echipa de la Edream livrează clienților săi cafea de specialitate din diverse zone ale lumii, la prețuri accesibile.

 

Modul de preparare al unei cafele este dat de accesorii

 

Indiferent din ce zonă provin boabele de cafea, dacă au aromă fructată sau exotică, prepararea cafelei ține și de ustensilele potrivite. Așadar, de la râșniță până la espressor, dar și folosind latiera sau alte accesorii, o cafea sau un cappuccino pot dobândi acel gust desăvârșit.

 

O modalitate de a intra în posesia unui espressor de tip italian, este de a-l comanda de pe pagina celor de la Edream. Acesta poate fi instalat și în intimitatea casei, dar și la birou și este o piesă indispensabilă într-o cafenea care se respectă. Dar și un espressor portabil poate fi acel aparat care să ofere o cafea bine preparată. Acesta se poate lua chiar și la drum, fiind un accesoriu util.

 

Cafenelele pot beneficia de produse la prețuri reduse, de oferte la pachetele barista, râșnițe sau alte accesorii profesionale.

 

Ofertele de la Edream sunt irezistibile

 

În această perioadă ofertele speciale de cafea, ceai sau ciocolată de pe site-ul Edream merită a fi luate în considerare pentru cei care activează în industria HoReCa. Pachetele de tip barista cuprind nu doar espressorul în sine, ci și alte accesorii cadou, așa cum sunt latiera, sita și suportul de cauciuc tampare. Se mai pot comanda de asemenea și pahare, cești și diverse recipiente, dar și aparate frigorifice pentru păstrarea în bune condiții ale unor produse.

 

Aparatele profesionale și pentru cafenea se pot cumpăra și în rate, în felul acesta avantajul fiind de partea clienților.

 

Nu știi exact ce să alegi? Ești consiliat gratuit, ceea ce îți dă mai multă încredere că investești eficient. Alegi astfel de echipamente și produse pentru ca fiecare zi să îți fie cât mai plăcută, servind cafeaua preparată chiar de tine. Asigură-te că îți creezi acest dreamy start of the day. Cei de la Edream te vor ajuta să afli diferențele tehnice dintre produsele de același tip.

 

Detalii despre produse, dar și comenzi, se pot face accesând pagina oficială edream.ro

 

Sursa foto: edream.ro.

 

Contact: comenzi@edream.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole