fbpx

De ce sa alegi o statie de calcat cu abur? Cuvintele cheie sunt – rapiditate, eficienta, fara cute

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Statia de calcat cu abur, cea mai revolutionara metoda pentru cresterea rapiditatii in calcarea hainelor a fost recent dezvoltata de Philips si poate fi gasita aici.

Deschide Galeria

Pe langa investitia in rapiditate, statia de calcare cu abur produce considerabil o mai mare cantitate de abur in comparatie cu un fier de calcat si nu necesita o alimentare frecventa cu apa in timpul utilizarii.

In privinta cutelor persistente de pe haine care provoaca batai de cap de cele mai multe ori, forta aburului degajata de statia de calcare le va face sa dispara fara sa fie nevoie sa insisti prea mult. In plus, poti alege sa calci hainele direct pe umeras, aplicandu-le mai multe jeturi de abur in directia fibrelor tesaturii.

Cuvantul care caracterizeaza cel mai bine o statie de calcat cu abur este, fara indoiala, rapiditatea! Apa se transforma in abur in doar doua minute, detaliile materialului sunt corectate instantaneu, iar lucrul la masa de calcat se va transforma intr-o treaba de numai cateva minute. In plus, ai un container plin cu apa pentru mai mult timp, care nu te va intrerupe pentru o alta realimentare in timpul calcarii.

Atunci cand calci cantitati mari de haine saptamanal, investitia in aparatura care sa iti usureze treaba devine esentiala. Pe langa o statie de calcat cu abur, poti lua in considerare si achizitionarea unei mese de calcat performante, conceputa special pentru calcarea cu abur, asa cum sunt cele din gama Philips.

Pe langa beneficiile legate de rapiditate si eficienta, o statie de calcat cu abur ia in considerare si masurile de siguranta necesare in momentul calcarii. Dupa cateva minute, sistemul statiei de calcare cu abur se va opri automat, pentru a preveni supraincalzirea.

De ce sa pierzi timp cu un aparat traditional de calcat cand poti sa iti netezesti hainele dintr-o singura miscare, in cel mai scurt timp? Timpul tau este important, la fel si rezultatele pe care ti le doresti de la o statie de calcat cu abur. Urmareste rezultatele si te vei convinge!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...