fbpx

Decor confortabil intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 3 camere, modern amenajat. Spatiul este abordat intr-o maniera contemporana, cu accent pe zonele comune, livingul si bucataria.

Deschide Galeria

Vorbim despre un apartament de 74 metri patrati pentru o familie cu doi copii. Si-au dorit un spatiu modern, amenajat cat mai simplu, cu un living ce comunica cu bucataria si dormitoare confortabile.

Astfel, zona de zi a fost conturata minimal pentru a pastra camera cat mai aerisita, cu spatiu de joaca pentru copii. Canapeaua este confortabila, modelul fiind ales pentru a oferi loc de sezut pentru toti ai casei. S-a renuntat la ideea de masuta de cafea din acelasi motiv enuntat mai sus. Trecerea spre bucatarie se face direct, doar locul de luat masa fiind amenajat intre cele doua functiuni. Familia nu si-a dorit televizor in living, doar un corp de biblioteca cu rafturi deschise care a fost incastrat intr-o nisa din apropierea bucatariei.

S-au folosit nuante neutre, deschise care contureaza un ambient placut, calduros. Accentele de culori precum galbenul imprima veselie si dinamica incaperii. Cu ajutorul corpurilor de iluminat optim alese, s-a obtinut o ambientare placuta, dupa nevoile fiecarei functiuni in parte.

Pentru bucatarie, au fost alese aceleasi tonuri neutre la nivelul mobilierului. Dispunerea liniara, compacta, nu aglomereaza spatiul, iar electrocasnicele incorporate asigura un caracter ordonat in cadrul decorului.

Dormitorul matrimonial primeste o cantitate mare de lumina naturala gratie unor ferestre largi. Cu ajutorul draperiilor groase, spatiul redevine intim. Si aici predomina tonuri neutre, dar si accente de culori mai reci, precum albastrul.

Camera copiilor urmeaza linia acestui design pragmatic prin alegerea unor piese de mobilier ce pot fi usor de modificat pe masura ce copii cresc. Exista doua spatii de birouri, precum si un dulap incastrat intr-o nisa chiar langa intrarea in camera. Acelasi tip de ferestre mari le vom regasi si aici, asigurand lumina naturala din belsug.

Design: NK Interior

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...