Decor cu stil intr-un apartament de 2 camere

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi iti va placea cu siguranta. Interiorul cald si primitor al acestui apartament de doua camere transmite o stare de bine si, in plus, ideile pe care le vei intalni aici te vor inspira. Iata mai multe detalii despre acest apartament.

Deschide Galeria

Spatiul a fost configurat astfel: o zona de zi cu living si bucatarie ce formeaza un tot unitar, si un dormitor mic. S-au folosit finisaje cat mai apropiate de cele naturale, iar culorile sprijina din plin acest efect. Tuse de galben, accente de albastru si multe neutre alaturi de nuante de lemn care transforma spatiul intr-unul luminos si primitor.

Pentru zona de living s-a optat pentru o mobilare redusa, axata pe piesele esentiale. Canapeaua impreuna cu un otoman asigura locuri confortabile pentru sezut, iar corpul de biblioteca ofera suport generos pentru carti si televizor. Zona de atractie a acestei amenajari este locul de luat masa amenajat la fereastra. Pozitionarea este excelenta pentru a te bucura din plin de lumina naturala care patrunde din belsug in incapere, dar si de panorama oferita. Galbenul draperiilor aduce un plus de caldura si culoare decorului, iar covorul in tonuri mai reci seteaza perimetrul aferent livingului.

Zona bucatariei incepe la nivelul corpului tip insula ce functioneaza ca spatiu de bar, dar si ca depozitare suplimentara. Mobilierul este compact, cu electrocasnice incorporate pentru a reda caracterul unitar al amenajarii. Braul dintre corpuri, precum si blatul de lucru sunt negre, spargand din monotonia creat de lemnul folosit atat la pardoseala cat si la mobilier.

Pentru dormitor, cuvantul de baza este confortul. Texturile contribuie din plin la crearea acestui ambient relaxant prin tablie tapitata, perne decorative si cuvertura moale. Si aici patrunde multa lumina naturala, iar piesele din lemn brut aduc un plus de stil incaperii.

Dar, baia este cu adevarat impresionanta prin alaturarea de piese vintage, cu patina, cu finisaje speciale si lustra pe masura decorului creat.

Design: Vitalina Golubev

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole