Decor de Craciun – inspiratie si veselie cu elemente colorate

N-am impodobit inca bradul, insa miroase a sarbatoare deja. Ce-i drept, si vremea de afara ne inspira. Mai e putin timp pana la Craciun. Mos Nicolae e si el pe drum. Pana atunci, haideti sa vedem ce decor de Craciun putem sa pregatim pentru a ne inveseli casa si a o pregati de sarbatoare.

Deschide Galeria

Fie ca urmariti un stil traditional in rosu, verde si alb sau mizati pe un stil mai nonconformist, va asiguram ca orice ati alege, atat timp cat este facut cu drag si cu suflet, va aduce bucurie familiei si celor care vin in vizita.

Masa este in centrul atentiei in perioada sarbatorilor. Un decor de Craciun poate fi obtinut dintr-o multitudine de combinatii. Movul, verdele, albastrul sau chiar rozul pot insoti o masa colorata si bogata. O fata de masa cu un motiv specific sarbatorilor si naproane sau servete asortate sunt doar cateva idei pe care sa le puneti in practica. Bradul, de asemenea, este punctul cheie in jurul carora se invart restul elementelor de Craciun.

Ghirlandele stralucitoare si ornamentele in diverse forme si culori vin sa completeze un decor de Craciun vesel si amuzant. Adaugati luminite pentru ca atmosfera de sarbatoare sa fie completa.

Farmecul acestor sarbatori minunate sta in bucuria de a darui un zambet, un gand bun si bucurie celorlalti. De aceea, Povestea Casei va invita sa fiti creativi si sa indrazniti sa va realizati manual decoratiunile si aranjamentele pe care sa le oferiti in dar celor dragi voua. De la felicitari de Craciun, la aranjamente florale de sezon, globuletele si fundite, acadele si ghirlande, beteala si ambalaje personalizate sau pictate cu mesaje specifice, nu exista limite pentru a va crea un decor de Craciun de neuitat si amintiri frumoase. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole