fbpx

Decor elegant, in note feminine intr-un spatiu de 35 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru acest apartament mic s-a dorit un spatiu cat mai bine optimizat, cu locuri pentru depozitare, toate conturate pe un fundal in note feminine. Suprafata avuta la dispozitie a fost de 35 metri patrati. Iata cum a fost dezvoltata ideea si detaliile din care te poti inspira si tu.

Deschide Galeria

S-a dorit pastrarea bucatariei ca incapere de sine statatoare si nu deschisa spre living. Camerele fiind mici, amenajarea a fost pastrata cat mai aerisita, fara piese care sa incarce excesiv spatiul. Pentru camera principala, a fost ales un model de canapea mica, dar extensibila. Au fost adaugate cateva polite pentru decoratiuni sau carti, completate de doua masute de cafea. Mai apoi, o zona de accent a fost realizata cu ajutorul unui tapet cu imprimeu placut, simetric incadrat de doua portiuni de perete acoperite cu oglinzi. Efectul este de largire a spatiului. Corpurile de iluminat contribuie si ele la conturarea decorului in note feminine.

Desi camera a ramas destul de mica, a fost pastrat balconul si amenajat pentru zilele placute ale sezonului cald. Texturile, materialele si finisajele contribuie din plin la crearea unui spatiu elegant, primitor si confortabil. Benzile LED adaugate la nivelul tavanului fals sunt foarte utile, generand o lumina difuza sau de veghe.

Si in hol, vom intalni oglinzi, instalate pe o mare parte a peretelui cu usa de la intrare. Corpul tip consola, dar si lampa compun un decor rafinat. Tot in hol, intr-o fosta camara, s-a reusit amenajarea principalului loc de depozitare al locuintei.

Amenajarea bucatariei a fost o provocare, spatiul fiind mic si ingust. S-au folosit spatiile pe verticala, acolo unde a fost posibil, iar electrocasnicele incorporate pentru a pastra spatiul unitar si ordonat. Pentru frontul dulapurilor s-a optat pentru alb, iar pentru blatul de lucru si pardoseala, a fost ales negrul – o combinatie clasica, eleganta, care nu se demodeaza.

Designer: Aiya Lisova

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...