Decor elegant intr-un apartament de 43 mp

Asociem, poate, in mod eronat, vechiul cu degradarea. Casele secolului XIX reprezinta adevarate comori arhitecturale cu valoare imensa pentru cultura tarii respective. Avem datoria sa pastram si sa ducem cat mai departe aceasta mostenire, iar aceasta amenajare de 43 metri patrati pe care ti-o propunem astazi ilustreaza perfect acest lucru.

Spatiul acestei locuinte a fost tratat cu respect, detaliile fiind atent restaurate. Intrarile in camere, soba absolut minunata din zona de zi amintesc de istoria locului. Intreaga amenajare este plasata in contemporan, intr-un stil scandinav excelent redat in care aceste detalii decorative stralucesc pur si simplu.

Apartamentul primeste multa lumina naturala, ceea ce il face mai spatios, mai primitor, mai calduros. Tonurile diafane de crem, bej si gri se imbina armonios, descriind un decor  rafinat. Un rol deosebit il joaca si parchetul din lemn reconditionat.

Tinand cont de dimensiunile spatiului, s-a optat pentru o mobilare sumara, cu piesele necesare pentru functiunea respectiva. Inaltimea camerelor de 3 metri patrati s-a dovedit a fi un avantaj in acest caz. Optimizand zonele de depozitare, corpul de biblioteca, dar si dulapurile pentru haine din dormitor au fost incorporate in nise, care merg pana in tavan. Din living se trece direct in dormitor, unde se urmeaza aceeasi linie minimala a amenajarii.

Si bucatariei i-a fost acordata aceeasi atentie. Dulapurile au fost dispuse pe doua niveluri asigurand cat mai multe zone pentru depozitare; electrocasnicele au fost incorporate pentru a pastra totul cat mai ordonat si unitar. Intregul decor este completat de un mic balcon, locul perfect pentru luat masa sau baut cafeaua.

Te invitam sa admiri aceasta amenajare in fiecare detaliu al sau, urmarind imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole