Decor elegant si modern intr-o amenajare de apartament

Placut, modern si confortabil, iata 3 din atributele pe care cu totii ni le dorim de la casele noastre. Pentru a obtine toate aceste trasaturi ai nevoie de o amenajare gandita in detaliu, unde fiecare piesa isi joaca rolul si contribuie la caminul la care visezi. Amenajarea acestui apartament de 2 camere pe care ti-o propunem astazi este o sursa excelenta de inspiratie.

Deschide Galeria

Primul lucru pe care il remarci este cromatica. Nuantele neutre, in tonuri deschise, alaturi de lumina naturala reusesc sa amplifice spatiul. Nu lipsesc accentele cu tonuri inchise, de gri sau maro-brun ce confera un aer elegant decorului.

Zona de zi reuneste functiunile de living, dining si o bucatarie in plan deschis. Fiecare sector in parte este bine pus in valoare, armonizandu-se cu restul decorului.

Pentru living, spatiul a fost gandit ca zona de socializare si relaxare. Canapeaua modulara este confortabila; alaturarea masutei de cafea realizata dintr-un palet atrage atentia, fiind in acelasi timp un punct de interes in incapere. Mobilierul este unul minimalist, ce mizeaza pe corpuri de sine statatoare si a unei biblioteci incastrate intr-o nisa. Totul este alb, lucios, un decor aerisit si placut privirii. De remarcat lampadarul si lumina calda ce imprima o stare de bine; excelenta si pentru momentele de lectura.

Diningul este amplasat intr-o pozitie privilegiata: la fereastra, in plina lumina naturala. O masa robusta si scaunele elegante, tapitate sunt puse in valoare de un minunat corp de iluminat suspendat. Mergand spre spatiul dedicat bucatariei, ajungem sa intelegem ce inseamna un mobilier compact, unitar construit. Electrocasnicele incorporate, finisaje lucioase si un panou de sticla transparenta pentru a proteja peretele de petele ce ar putea rezulta in urma gatitului, iata pe scurt descrierea unui spatiu mic precum cel al acestei zone de gatit.

Pe hol, placarea cu caramida produce un efect wow! Decorul astfel rezultat este unul elegant, modern prin abordare si cu siguranta atrage privirea chiar de la intrarea in locuinta.

Dormitorul este un spatiu al rasfatului. Experienta senzoriala este redata prin varietatea de texturi, de la neted si rigid, pana la moale si pufos. Nuantele pale utilizate imprima decorului caldura. In acelasi timp, contrastul dintre peretele-accent cu tapet si cel zugravit cu gri reuseste cumva sa distraga atentia de la dimensiunile dormitorului. Lustra si lampile din perete, tablourile si micile decoratiuni descriu un decor elegant, usor feminin. Dulapurile pentru haine au fost adaptate spatiului, urmand o forma de L, cu 2 rafturi deschise inserate in mijloc. Rezultatul? Functional si estetic.

Noua ne-a placut mult aceasta amenajare! Speram sa gasesti si tu idei suficiente pe care sa le poti pune in aplicare intr-o forma sau alta si in propria ta locuinta.

Sursa foto: designplus

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole