Decor in nuante de violet

Culorile sunt esenta unui decor bine realizat. Indiferent pentru ce gama veti opta, cu siguranta rezultatul va fi unul viu, vesel si placut.


Deschide Galeria

Pentru astazi ne-am gandit sa va aducem in prim plan o culoare regala care cucereste si pe cei mai conservatori dintre dumneavoastra – violetul. Este o culoare frumoasa, speciala cu nuante care se pot regasi in multe din elementele de design dintr-o casa.

Fie ca este lavanda, mura, ametist, strugure sau pruna, fiecare din aceste nuante confera un aspect deosebit unei canapele, cuverturi, perna decorativa sau chiar un perete. Va propunem cateva idei pe care le puteti adopta si dumneavoastra acasa (detaliate in imaginile din galerie).

Intotdeauna dozati cu grija culorile: mult prea mult violet va inchide casa si va crea o atmosfera apasatoare. Il puteti “indulci” cu alb, sau completa cu un verde sau albastru; un covoras verde sau un fotoliu albastru. Nuanta de lavanda se integreaza perfect in camerele de fetite. Puteti jongla aici intre roz si lavanda, violet in tonuri calde.

Oricare ar fi culorile dumneavoastra preferate, indrazniti sa le folositi pentru un efect deosebit asupra casei. Spor la decorat!

Sursa foto: designsponge.com

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...