Decor inventiv si modern in 75 mp

In momentul decorarii, 75 de mp pot parea insuficienti, insa exista multe posibilitati prin care sa punem in valoare fiecare colt al unei locuinte. Acest apartament din Tel Aviv, dateaza din anul 1930 si a fost reamenajat de mai multe ori pana a fost adus in starea actuala. De-a lungul timpului, nu doar interiorul, ci toata fatada vechii cladiri a fost supusa numeroaselor schimbari si transformari.

Deschide Galeria

In cadrul ultimei schimbari au fost luate decizii pentru a crea un spatiu deschis prin unirea bucatariei cu livingul si diningul. Aceasta alegere a contribuit la modernizarea decorului si la amplificarea vizuala a spatiului. Decorul steril caracterizat printr-o prezenta intensa a albului este accentual de petele de culoare prezente in mobilier si in numeroasele elemente decorative.

Diviziunea acestor zone s-a facut in principal prin culoare (o bucatarie complet albastra care ocupa un intreg perete) si prin plasarea canapelei in afara zonei formata din bucatarie si dining, separand-o pe aceasta de living.

Modul in care s-a profitat de spatiul disponibil prin alegerea unui decor modern ne-a atras atentia intr-un mod placut. In camerele mici spatiul a fost utilizat intr-un mod foarte pragmatic, cautandu-se mereu confortul intr-o locuinta in care peretii sunt acoperiti cu mobilier.

Baia este printre incaperile noastre preferate ale apartamentului. Usile in stil industrial sunt foarte originale si continua modelul placilor de faianta de pe pereti. Separarea de restul casei s-a facut intr-un mod modern, prin montarea sistemului de usi cu cadru metalic vopsit in nuante inchise si geamuri mate. Pentru a destinde atmosfera din baie, au fost plasate ghivece cu plante verzi de apartament pe rafturile metalice decorative, montate deasupra chiuvetei. Intr-unul dintre dormitoare, spatiile de depozitare au fost montate din abundenta in jurul usii balconului.

Sursa foto: inspirahogar.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole