fbpx

Decor inventiv si modern in 75 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

In momentul decorarii, 75 de mp pot parea insuficienti, insa exista multe posibilitati prin care sa punem in valoare fiecare colt al unei locuinte. Acest apartament din Tel Aviv, dateaza din anul 1930 si a fost reamenajat de mai multe ori pana a fost adus in starea actuala. De-a lungul timpului, nu doar interiorul, ci toata fatada vechii cladiri a fost supusa numeroaselor schimbari si transformari.

Deschide Galeria

In cadrul ultimei schimbari au fost luate decizii pentru a crea un spatiu deschis prin unirea bucatariei cu livingul si diningul. Aceasta alegere a contribuit la modernizarea decorului si la amplificarea vizuala a spatiului. Decorul steril caracterizat printr-o prezenta intensa a albului este accentual de petele de culoare prezente in mobilier si in numeroasele elemente decorative.

Diviziunea acestor zone s-a facut in principal prin culoare (o bucatarie complet albastra care ocupa un intreg perete) si prin plasarea canapelei in afara zonei formata din bucatarie si dining, separand-o pe aceasta de living.

Modul in care s-a profitat de spatiul disponibil prin alegerea unui decor modern ne-a atras atentia intr-un mod placut. In camerele mici spatiul a fost utilizat intr-un mod foarte pragmatic, cautandu-se mereu confortul intr-o locuinta in care peretii sunt acoperiti cu mobilier.

Baia este printre incaperile noastre preferate ale apartamentului. Usile in stil industrial sunt foarte originale si continua modelul placilor de faianta de pe pereti. Separarea de restul casei s-a facut intr-un mod modern, prin montarea sistemului de usi cu cadru metalic vopsit in nuante inchise si geamuri mate. Pentru a destinde atmosfera din baie, au fost plasate ghivece cu plante verzi de apartament pe rafturile metalice decorative, montate deasupra chiuvetei. Intr-unul dintre dormitoare, spatiile de depozitare au fost montate din abundenta in jurul usii balconului.

Sursa foto: inspirahogar.com

Reclama

Articole noi

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...

De ce este convenabil să instalezi un termostat centrală în casa ta

Termostatul pentru centrală, numit și termostat de cameră, a...