Amenajarile moderne aduc intotdeauna o idee indrazneata in decorul noului apartament. Pentru amenajarea pe care am ales-o astazi, zonele functionale bine delimitate si integrarea ingenioasa a unui spatiu pentru dormit sunt cu siguranta cele care atrag atentia. 

Apartamentul de mici dimensiuni a fost impartit intr-o zona de zi cu living, bucatarie si zona pentru luat masa, care comunica direct cu zona de noapte, integrata intr-un mod ingenios in continuarea living-ului. Astfel, spatiul pentru dormit poate fi delimitat cu usurinta cu ajutorul usilor din sticla pe sina. Pentru mai multa intimitate, beneficiarul are optiunea de a folosi draperiile montate in spatele usilor din sticla. 

In living, peretele accent sparge monotonia peretilor vopsiti in alb. Peretele completeaza aspectul industrial care este conturat si prin obiectele de iluminat prezente in interiorul apartamentului.

Accesul catre bucatarie si zona pentru luat masa, aflate in spatele peretelui din living se face printr-un coridor deschis. Acest spatiu mobilat in stil modern inspira curatenie si dispune de toate electrocasnicele necesare. Mobilierul cu aspect lucios reflecta lumina naturala si face bucataria sa para mai deschisa, iar tavanul placat cu lemn intr-o nuanta contrastanta o face mai primitoare. 

O alta zona de relaxare cu saltele si perne a fost amenajata intr-un colt al balconului spatios. Combinatia care predomina: alb-negru, este accentuata prin culori puternice prezente in detalii sau in elemente de decor.  

Te gandesti sa reamenajezi apartamentul? Vezi ce produse poti sa achizitionezi online si ieftin!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!