De cateva zile incoace ne inspira amenajarile cu multe culori! Nici azi nu ne dezicem si va propunem o noua amenajare, un apartament care ne aminteste de primavara, de veselie si culori care iti inspira o stare de bine.

Te invitam in cele ce urmeaza, dar si in galeria foto de mai sus, sa urmarim cum a fost conturata aceasta amenajare.

Cu o suprafata de 100 metri patrati, acest apartament a reusit sa ne starneasca invidia. Toate functiunile sunt bine conturate, de la bucatarie, la dining, living si dormitoare. Mentionam ca acest apartament de 3 camere este locuit de o familie tanara cu un copil mic.

Zona de zi vine a fost gandita ca un open space ce reuneste bucataria, diningul si livingul. Prin cateva trucuri de amenajare, fiecare functiune in parte este delimitata la nivel vizual. Astfel bucataria printr-un bar folosit pentru gustari rapide, diningul printr-un panou despartitor de restul livingului.

S-a dorit ca amenajarea sa fie una aerisita, luminoasa si moderna. Putem spune ca toate au fost bifate, iar micile detalii decorative ii ofera un strop de personalitate. Confortabil si elegant totodata, acest apartament de 3 camere are cam tot ce ti-ai putea dori de la un spatiu pe care sa-l numesti acasa. Sa punctam cateva din detalii care ne-au atras atentia.

In spatiul destinat livingului, peretele-accent conturat in jurul canapelei are rolul de a fi punctul de interes al camerei. Cuvintele care ies in relief, totul pe un fundal neutru de alb-crem, este o idee inedita. Restul decorului pastreaza un aer simplu, axat pe confort. Canapeaua si fotoliul intr-un gri ce permite aducerea unor accente de culoare sunt o alegere excelenta pentru a defini aceasta zona de conversatii. Cele 2 lampadare confera simetrie si coerenta decorului creat, iar covorul nu intamplator ales verde uneste vizual toate elementele. Tusele de culoare cu galben si verde predominante dau viata spatiului. Draperiile cu motiv vegetal intaresc tematica naturii desfasurata pe parcursul amenajarii.

Diningul este conturat pe latura cealalta a camerei si delimitat printr-un perete despartitor ce la baza desfasoara un semineu fals cu pereti de sticla. Intre corpurile de mobilier, peretele este placat cu oglinda ce creeaza impresia de largire a spatiului. Masa cu scaunele troneaza in mijlocul acestui sector creat.

In continuarea lui, a fost amenajata bucataria, cu o dispunere generoasa in forma de L, cu spatii pentru depozitare si electrocasnice incorporate in mobilier. Draperiile romane reiau tematica verdelui crud, iar mesajele creat sub forma literelor pe pereti apar in mod original si in spatiul bucatariei. Placile ceramice ce imita marmura, precum si fronturile netede si lucioase ale mobilierului reflecta lumina si amplifica spatiul.

Dormitorul matrimonial inspira aceeasi stare de relaxare si confort. Draperiile cu flori si cuvertura de pe pat ne duc cu gandul, la cer, la seninatatea si pacea ce ne-o inspira natura. Decorul neutru lasa loc imprimeurilor si tuselor de culoare ce personalizeaza aceasta camera.

Camera copilului pastreaza si ea din culorile intalnite in amenajare cu albastru-turcoaz, verde si galben. Amenajarea pastreaza tonul varstei celui mic, cu mobilier adaptat nevoilor sale si spatiu de joaca in tot restul camerei.

Sursa: daodecor

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!