Decor modern pentru o locuinta de 55 mp din Bucuresti

Iata ce decor ne propun cei de la biroul de arhitectura Craftr pentru aceasta locuinta de 55 de metri patrati din Bucuresti: un look modern cu un aer eclectic, sofisticat si elegant, presarat cu unele tente industriale si minimaliste.

Deschide Galeria

Punctule de plecare in amenajarea spatiului sunt reprezentate de contrastul dintre textura interesanta a peretilor de caramida si albul predominant. Exista aici o permanenta oscilare in folosirea acestor doua elemente care confera amenajarii o anumita continuitate.

Albul se regaseste la mobilierul de bucatarie si living, care se armonizeaza perfect cu mobilierul din dining si comoda pe care se afla televizorul. In decor sunt prezente multe obiecte apartinand stilului minimalist, cum ar fi: mobila cu forme cursive, ferestre largi si corpuri de iluminat simple.

Apartamentul este alcatuit dintr-o zona principala de tip open space, delimitata, la randul ei, din punct de vedere vizual, in mai multe subzone: de relaxare/socializare, dining, bucatarie, iar separat un dormitor si un birou.

Livingul este luminos si aerisit datorita suprafetelor vitrate si mobilierului alb, iar peretele de caramida ofera un contrast foarte placut care invioreaza atmosfera si creeaza un echilibru vizual.

In acest spatiu, pe langa peretii de caramida care personalizeaza amenajarea, cei de la Craftr au introdus cateva piese ce ii dau locuintei un aer neconventional. In bucatarie o parte a peretilor au fost acoperiti cu vopsea magnetica. Paleta de culori puternice oferita de celelalte accesorii adauga un pic de contrast atmosferei putin cam sobre data de albul predominant al peretilor si al tavanului. 

Baia se diferentiaza putin prin culoarea gri a gresiei, stilul minimalist dominand si acest spatiu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole